Yes – jeg er SÅ lykkelig!

Gårsdagen startet rett og slett fantastisk da denne mailen dumpet ned:

Tenk – jeg har blitt trukket ut til å vinne 950.000 pund – det er over 8 millioner norske kroner det. Jeg svarte selvfølgelig raskt på mailen, så nå trenger jeg bare å betale avgfter på 100.000 NOK for å få premien over på min konto! Juhuuu!!! Jeg fatter ikke hvordan jeg kan være så heldig – jeg har ikke engang meldt meg på lotteriet!

 

6 svar på “Yes – jeg er SÅ lykkelig!

  1. Det lureste er å sette inn de 100 000 kr på min konto. Så skal jeg så klart sørge for at de rette personene får de 😛

    • Ahh… men det er dessverre allerede for sent. Du skjønner, jeg har allerede betalt de snille menneskene som trakk meg som vinner, som pussig nok viste seg å være i Nigeria.

  2. Åhh! så heldig du er 8 millioner KR er ikke lite, skulle ønske det var meg. Hva har du tenkt til å bruke de pengene på da ? 🙂

    • Nei, det vanlige det vel, en Ferrarri, Porche, nytt hus med svømmebasseng både inne og ute i hagen og litt annet jåleri 🙂

Legg inn en kommentar