Noen glade mennesker som stakk innom….

Som nevnt jobber jeg ikke i The Voice lenger. Ledelsen valgte å bytte ut The Voice sine frekvenser i Stavanger og Trondheim med Radio 1 igjen, så min «evige» runddans internt på huset fortsetter da jeg nå sender på Radio 1 igjen, for 3. gang blir det nå faktisk.

Noen av de siste jeg rakk å hilse på i The Voice før Radio 1 tok over frekvensene (The Voice sender fortsatt i Oslo men bare non-stop musikk) var disse glade menneskene:

Jeg regner med du drar kjensel på noen av disse i hvert fall? Skulle du være i tvil ser du altså gutta i Karpe Diem, Alexandra Joner og nederst til høyre en av modellene for klokke-merket Hæmmer, – som har gitt meg klokka du ser på armen min på disse bildene, hun heter Sandra og har sin egen blogg. Forresten liker du svære klokker MÅ du bare sjekke ut Hæmmer.

 

3 svar på “Noen glade mennesker som stakk innom….

Legg inn en kommentar