Nå er det like før!!

Heisann!

Om dette innlegget blir litt rotete er det fordi jeg tester å blogge fra iPad for første gang…

Nuvel, nå er det altså bare noen få dager igjen til hele hverdagslivet mitt skal brettes ut på TV-skjermen og havne på ruta i de tusen hjem. Det er vel nå gått 2 år siden filmingen ble avsluttet – og på torsdag starter altså TV-serien «Familieliv» hvor jeg og min lille familie på 2 voksne og 7 barn skal vises på Kanal Fem.

Her er et bilde fra innspillingen:

Film-collage

Nå er det ikke bare min familie som vil bli vist – det er med, jeg tror det er 5 andre familier også, som vi skal få møte for første gang i morgen, da vi skal ha en slags «premierefest». Det gleder jeg meg til. Vi har fått sett alle episodene og de andre familiene virker veldig hyggelige – så skal bli moro og hilse på dem.

Hva slags tanker surrer rundt i hodet bare noen dager før vi er på TV´en? Tja, jeg må innrømme at jeg ikke er særlig nervøs i hvert fall. Det blir til en viss grad forholdsvis intimt. Vi deler personlige opplevelser, tanker og tro, men det er jo ikke noe av det jeg er usikker på, så da spiller det liksom så liten rolle hva andre måtte mene, for meninger er jeg ganske sikker på at vi kommer til å få høre om. Men pyttsann, vi ble med på dette siden vi ikke tar oss selv så veldig høytidelig – og fordi vi tenkte at dette blir gøy, og det ble det. Håper dere som har tenkt å se på vil synes det er like gøy å følge med, som det var å spille det inn 🙂

Dere kan jo ta en titt på denne linken og se om dere kjenner igjen noen her: http://www.fem.no/programmer

Familieliv

Sees vi på FEM på torsdag eller?

 

2 svar på “Nå er det like før!!

Legg inn en kommentar