Dag 1 i 2011 med The Voice og Taekwondo unnagjort…

Jeg må bare innrømme…
…at denne første arbeidsdagen i det nye året var litt tung å komme seg gjennom altså… Det er jo egentlig helt bakvendt men jeg følte meg faktisk mere sliten på jobben i dag, etter over en ukes ferie, enn før jeg startet juleferien! Nå sier jeg ikke at jeg ikke vet hvorfor – for jeg mistenker at det har noe med alt for sene kvelder, alt for usunn mat og i det hele tatt FERIE å gjøremen fyttibøtta så digg det er!

Vel, etter jeg til slutt klarte å karre meg gjennom dagens sending, rakk jeg bare å såvidt stikke nesa innenfor døra hjemme før det var å hoppe i «doboken» (koreansk for drakt), og reise i hui og hast til første instruktørtime for ny gruppe som jeg skal ha ansvaret for fremover, som vi kaller «Kidwondo». En gruppe bestående av barn fra helt ned til 4 år og opp til rundt 8 år.

Taekwondo trening med yours truly helt foran..

Det morsomme med denne gruppen er at barna er jo så søte! Hadde en del nybegynnere der i dag og de står jo der som noen lysende spørsmålstegn og nesten bare måper. Skikkelig gøy var det 🙂

Nuvel, i morgen skal jeg gjøre to intervjuer på jobben. Først skal jeg snakke med programlederne Truls Svendsen og Solveig Kloppen i opptak, og så får jeg besøk av komiker Jonna Støme live fra kl. 15:00. Får bare håpe jeg er mer opplagt i morgen da!

Truls Svendsen - en av norges morsomste menn etter min mening!

Solveig Kloppen, ikke bare pen men veldig flink også!

Jonna med norges største hår!

Har du noen lure forslag til spørsmål jeg kan stille noen av dem i morgen, er du velkommen til å komme med de under!

Vi prekæz plutselig!

.:. dan

bloglovin

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Legg inn en kommentar