Det finnes ikke noe sykere enn en syk mann!

Nei for tenk – det gjør ikke det
…og her ligger jeg, etter bare to dager på jobben og svetter og fryser om hverandre. Leddene verker som om jeg har overtrent en uke i strekk, og vel så det, og hodet er så stuffa at det nesten gjør vondt å glane inn i Mac-skjermen, ja, for ikke å snakke om hostingen da som brumler fra godt nede i brystet og tar med seg halsen på vei opp! JA, som sagt… det finnes ikke noe sykere enn en syk mann – men det hjelper da ikke meg? Jeg ER mann og SYK, så da finnes det ingen sykere… nemlig!

Ikke nok med meg… I en ukes tid har den yngste dattera mi også hanglet med feber osv, og tror du ikke at den nest yngste vekket oss 4 i natt – med spysyken?!?! Joda…. litt hyggelig ble det jo ut av det likevel for vi har nemlig delt seng det meste av dagen og hatt, som hun sa «sykekonkurranse»… Siden hun er oppe og hopper nå, og jeg fortsatt ligger her i min egen svettedam vil jeg si at jeg vant den konkurransen glatt! Dermed tilbake igjen til utsagnet «det finnes ikke noe sykere enn en syk mann» er da herved bevist!!

Dette er så likt meg nå at det får gå!

Hvordan går det med deg da? Har du klart å holde deg frisk i disse influensatider? Har du noen tips til hvordan bli kvitt skiten fortest mulig? Eller har du bare rett og slett litt medlidenhet å dele så er det også helt greit……

.:. dan

bloglovin

5 svar på “Det finnes ikke noe sykere enn en syk mann!

  1. Haha, syke menn er det verste eg vet! Hehe. Håper kone og barn passer godt på deg og gir deg den medlidenheten du trenger :p så må du ha riktig god bedring! :))

  2. Maria: Tusen takk for din medlidenhet i disse “tunge tider” 🙂

    Elisabeth: Jeg føler det der ble litt halvhjertet medlidenhet for å være ærlig – men takk likevel…. tror jeg 🙂

  3. Dakar! jeg håper det hjalp at jeg har vært ute på shopping halve dagen, da:-) Håper de hjemme stelte pent med deg. Så håper jeg du føler deg litt bedre av at jeg shoppet endel til deg også:-) Stooor klem!

Legg inn en kommentar