I dag Ingeborg Heldal – i morgen er det Sofsen sin tur…

til å få sine 15 sekunder med berømmelse…
da hun besøker meg på The Voice i morgen kl. 15:00. Om du titter litt rundt på bloggen min og spesielt legger merke til kommentarene på en del av mine innlegg, vil du se at hun har vært forholdsvis aktiv med å kommentere. Først trodde jeg det var fordi hun likte bloggen min og syntes jeg var kul – men nå har jeg skjønt at det hele har vært et spill for galleriet, da hennes eneste agenda var å få komme på The Voice som gjest!

Jeg har gjennomskuet det hele Sofsen, men siden du likevel er blant de få som faktisk tar deg tiden til å kommentere mine innlegg og jeg liker kommentarer, skal du få dine tilmålte minutter på The Voice i morgen – men da bør du levere altså, bare så det er sagt!

Sofsen, eller Sofie som hun heter, er en aktiv blogger (ligger på top 100 lista), en aspirerende stand-up komiker og i det hele tatt en spennende person jeg alt annet enn utelukker at vi kommer til å se mer til fremover. Bloggen hennes finner du her…

Som nevnt var «Cosmopolitan-sjefen» Ingeborg Heldal innom i dag og snakket om motebildet og trendene for vår/sommer 2011 – og gladmeldingen fra henne er at finanskrisen er over! 🙂

Ingeborgs tips og trendoversikt får du i mitt neste innlegg som jeg jobber med!

Forresten – jeg bare nevne hvem som kommer innom meg på tirsdag…… da kommer mannen som tok over førsteplassen på blogglistene etter VOE, mannen som kuppet «Det Store Korslaget» sist fredag, mannen som bruker mer sminke enn hele castet til «Sex in The City» til sammen….. nemlig Tommy…

Tommy tar visst med seg bestevenninna Vicy også, så i det hele tatt – mye spennende å se frem til 🙂

Stay tuned!

.:. dan

bloglovin

5 svar på “I dag Ingeborg Heldal – i morgen er det Sofsen sin tur…

  1. «til å få sine 15 sekunder med berømmelse…» Jeg har fått det før, takk. Og det er ikke pent å lyve, Dan. Det var strengt tatt DU som la meg til på FB, og tryglet om at jeg skulle være gjest hos deg. Jeg vet hvem som er fan av hvem her, for å si det sånn. Og når det gjelder kommenteringen – jeg vet om en som har tryglet på det punktet også. Så ikke skap deg!

    Når det er sagt, gleder jeg meg til å komme på besøk, selv om jeg ikke er like kul som Tommy aka Bjørnar Løberg. Han er genial.

Legg inn en kommentar