I dag starter Madcon´s Norgesturne..

OG kveldens turnestart finner sted på Rockefeller i Oslo. Som oppvarmingsact har Madcon med seg Lazee fra Sverige. En kar som har tidligere har hatt selveste Lady Gaga til å varme opp for seg – m.a.o. ingen random act dette her.

Ettersom Lazee, foreløpig, ikke er så kjent i Norge inviterte jeg han inn i studioet på The Voice i dag – og for en fyr!! Han kom inn som et fyrverkeri – og det stoppet aldri. Utrolig vittig kar og han dro på en liten freestyle på låta si med Mohombi også som jeg skal legge ut video på siden.

Foreløpig får du nøye deg med et par bilder fra go´gutta i studioet:

Lazee til venstre om du lurer.....

Lazee og yours truly i studioet på The Voice

Lazee kan du altså oppleve live i kveld på Rockefeller i Oslo før Madcon går på.

Skal du dit?

.:. dan

bloglovin

Legg inn en kommentar