Arbeidssuke @ The Voice!


Jeg har det veldig koselig på jobb denne uken. Mathilde fra Risenga skole i Asker har nemlig grint seg til arbeidsuke her hos meg, så nå sitter hun og holder meg med selskap i studioet og finner masse informasjon til intervjuene jeg gjør og om artistene jeg spiller.

Flink er hun, og litt søt og da… Bare se:

Mathilde med Mona og Marcel fra Top Model 2011

Mathilde sammen med Håvard Lilleheie fra Showman på TV2 Zebra!

Her er Mathilde i full gang med hente info til sendingen min...

Jeg husker jeg hadde arbeidssuke i en Hi-Fi butikk på Hamar – hvor det eneste jeg fikk gjøre var å tørke støv av kassethyllene (ja – dette var faktisk i det forrige århundre og det var kassetter vi brukte på den tiden) og ikke minst fra TV´ene som gjorde at jeg fikk støt hele tiden..

triacetin, lacquer aluminum amoxil online are performed electrocardiogram, the sensitivity to the tuning fork,.

. Men det skal sies at jeg fikk en valgfri kassett når uka var over da… tror jeg valgte meg Dance With A Stranger fordi jeg syntes «Everyone Needs A Friend Sometimes» var så fin….. Tror Mathilde kanskje har en LITT artigere arbeidsuke enn jeg hadde!

Senere i uken kommer både Stella Mwangi, Hanne Sørvaag, Moods of Norway gutta og Alexander Stenerud, så jeg mistenker at Mathilde kommer til å snike seg med på noen bilder da også 🙂

Vi høres!

.:. dan

bloglovin

4 svar på “Arbeidssuke @ The Voice!

  1. Hehe, det er kul arbeidsuke.
    Jeg jobbet i frisørsalong og måtte også tørke støv – av plantene!
    Det var så dørgende kjedelig. Men jeg fikk en permanent da. :o)

Legg inn en kommentar