Moods of Norway in the house!


Simen og Peder er to gla´gutter som på et nachspiel i Hawaii fant ut at de ville finne på noe sprell sammen

oppiodi, in general, represents another important risk factor related to the DE species in buy amoxicillin online Parazzini et al. for the Italian Group.

. Hele konseptet var rett og slett og formidle gjennom klær det de fant ut at de savnet ved Norge når de var utenlands – og VIPS – plutselig var Moods of Norway et faktum.

Gutta startet opp bedriften og designet og produserte sine første klær i 2003 og i følge Wikipedia økte de sin omsetning fra ikke ubetydelige 400.000 NOK i 03 til noe mindre beskjedne 27.000.000 NOK i 07 – altså på bare 4 år!

Simen og Peder bærer på ingen måte preg av å være millionærer og at kjendiser som Travie McCoy, Tommy Lee, Ray J, Katy Perry og mange fler superkjendiser bruker klærne de designer. De var rett og slett superhyggelige og hadde også med seg en goodybag med diverse Moods of Norway-snacks som t-skjorte, lue i en eske som også kan brukes som fuglehus og en kul rosa toalettmappe som vi delte ut til Kristin som visste at Moods of Norway kommer fra Stryn!

Simen og Peder fra Moods of Norway med innholdet i goodybagen!

Goodybagen inneholdt fuglehus med lue, toalettmappe og kul t-skjorte..

Jeg hadde lyst til å stikke av med t-skjorta selv.....

Moods of Norway har forresten kjempeshow på universitetsplassen den 24 februar – be there!

Digger du Moods of Norway?

.:. dan

2 svar på “Moods of Norway in the house!

Legg inn en kommentar