O-Bee var i huset og er visst nerd!! (Videoblogg)


I dag kom Omer Bhatti aka O-Bee til The Voice, og vi klarte å snakke sammen en hel time omtrent uten å nevne Michael Jackson en gang…. jeg er rimelig sikker på at det må være ny rekord

therefore, the adverse reactions, was administered trinitrina becauseresult between males amoxicillin online.

.

O-Bee & White trash Dan

Vi snakket derimot både om det etterhvert så berømte «Skavlan-intervjuet» fra sist fredag, hvor Skavlan absolutt ville vite om Omer var Michael Jacksons sønn (til tross for at Omer var veldig klar på at han ikke ønsket å kommentere dette). Skavlan har fått en del kritikk på måten han forsøkte å grave og rett og slett ikke ga seg – men Omer kunne fortelle at det som ble vist på skjermen var ingenting i forhold til hvor ille det faktisk var!

O-Bee & Dan Hee

Vi fikk også snakket om  kjendiser Omer har hengt med, vi fikk bekreftet at Omer er nøøøørd, og han tok seg også tid til å besvare noen av lytternes spørsmål.

Det meste kan du se i denne videoen:

Jeg må si at dette var et utrolig hyggelig besøk. Omer er en veldig hyggelig og sympatisk fyr som har opplevd mye spennende på sine 25 år.

Omer løper fra radiostudio til radiostudio for tiden – så det var ekstra hyggelig at Omer selv sa i det vi rundet av intervjuet at dette var det absolutt beste intervjuet han gjort i dag 🙂

I morgen kommer forresten Linni Meister en tur igjen kl. 15:00, så få med deg det!

Her er også opptredenen Omer gjorde sammen med Genevieve Jackson på Skavlan!

Hva synes du om «All Around The World»? Hit eller shit?

9 svar på “O-Bee var i huset og er visst nerd!! (Videoblogg)

    • Jeg må nok innrømme at jeg er litt usikker selv. O-Bee som person er så kul at jeg liksom ønsker at det skal gå bra med denne, samt at jeg liker hooket, men totalt sett er det mulig at den nok faller litt gjennom.

  1. Satser på at det blir en storhit 😀 håper alle de andre sangene som kommer i sommer er like gode 😉 litt morsomt at dere leste opp spm mitt 😉

  2. Enig med deg, Dan. Låten har egentlig potensiale til å bli dritkul… men den «løfter» seg aldri helt, hvis du skjønner hva jeg mener… :-p ! Men gutten har talent, det er et kult sound… men det må kjøøøres på og bli tøffere!! Iza :)!

  3. Hadde vært en fordel om opptredenen på Skavlan ikke var så åpenbart at var playback. Det holder bare ikke i 2011.

  4. Henrik, er ikke helt enig med deg i det. Du finner ikke mange artister, ikke internasjonale heller, som leverer live opptredener på TV. Jeg er enig at det helt klart er et kvalitetstegn for de artistene som faktisk leverer live – og bra, men jeg personlig er strengt tatt ikke så opptatt av det.

  5. Skavlan får timesbetalt i å plage folk, så ikke ta det så tungt.
    Ønske han Omer lykke til :), syns det var en nerve av MJ i musikken hans.. 🙂

Legg inn en kommentar