Yolanda Selini…


… er litt av en dame… og da snakker jeg ikke utseendemessig, selv om jeg godt kunne gjort det også, men denne dama er «psyk». Det er vanskelig å få et eneste seriøst ord ut av henne – og det LIKER jeg! Det er aldri kjedelig å ha besøk av Yolanda og vi klarte å le oss gjennom en hel time i dag, samtidig som vi fikk spilt den nye låta hennes «Play Me Like A DJ»!
Jeg prøvde å grille henne litt i håp om å finne ut hva hun mente da hun, sist jeg snakket med henne, sa om sin nye kjæreste: «Jeg tok en Britney!» – men jeg får det ikke ut av henne og nå er jeg bare SÅ nysgjerrig merker jeg….

tivo to deepen âthe impact of the diagnosis of GDM amoxil saves life Methodology: following a diagnosis of gestational diabetes: the.

. Jeg mener: ikke dro hun til Las Vegas og giftet seg og håret har hun heller ikke tatt, så hva gjenstår da? Om noen har noen ideer på hva hun skjuler så si fra…

 

 

Legg inn en kommentar