Christina Skaar, dagbok fra Stargate Masterclass i New York – dag 1!


Christina Skaar er i dette øyeblitt i New York for der, sammen med artister som O-Bee, Anine Stang, Samsaya og LidoLido m.fl. få oppleve to dager med Stargate Masterclass. Hun forteller deg her, gjennom bloggen min, hvordan oppholdet i «The Big Apple» arter seg.

Her er del 1:

Mandag 09.05.2011

Søndag var jeg helt utrolig stresset med å få alt klart og ferdig til NY,så jeg valgte å ikke legge meg i det hele tatt.Jeg satt oppe hele natten, brant cd`er og gjorde ferdig portefolien min.

Jeg har valgt å ta med meg moren og faren min på denne utrolige muligheten jeg har fått, ved åbli utvalgt blant mange norske talenter til å bli med på Masterclass i New York i samarbeid med Stargate og Music Export Norway.

Grunnen til at jeg har valgt å ha de med meg er at de har vært en stor støtte gjennom hele min musikalske «karriere» og jeg vil at de skal få et innblikk i hva det egentlig er jeg driver med.

Klokken 04.00 (Norsk tid) klarte vi å presse oss fire stk inn bilen til broren min og kjørteavgårde til Oslo Airport, Gardemoen.

Kl 06.30 dro vi fra vårt herlige norge med flyselskapet Air Berlin.

Kl 08.00 mellomlandet vi i Berlin og måtte gjennomgå en ekstremt grundig sikkerhetskontroll og kroppsvisitering for å komme inn i «gate`n» vår.Når vi endelig hadde kommet oss inn, fikk vi en stor skuffelse levert i fanget… ingen «TaxFree» ! og der skulle vi sitte i to timer til flyet vårt skulle gå videre..

Men det hele ble jo ganske så mye bedre når vi etterhvert fant ut at LMFAO satt ved siden av oss og ventet på samme fly. En liten tilfeldighet må jeg si, jeg som ikke klarte å uttale artist navnet deres Live på The Voice forrige uke engang.. hehe…

Vi så oss litt mer rundt, og det var virkelig mange ulike «karakterer» overalt. spennende.. tipper 3/4 av de i rommet hadde en indre drøm om å slå igjennom som enten rapper, danser, sanger eller liknende… hehe.. USA = the land of opportunity?

Flyet vårt var en time forsinket, men det klarte vi å fly inn igjen, så vi kom frem tidsnok til tross for det 🙂

På flyet ble det servert to måltider; Chicken curry og mango-kake & Kjøttkaker og fløtegratinerte poteter. Servicen og maten var ypperlig og jeg kan absolutt anbefale Air Berlin til alle som skal ut å reise i næmeste framtid. Jeg sov nesten under hele flyreisen og var vel uthvilt da vi landet på flyplassen i New York kl 13.00 (amerikansk tid)/(kl 19.00 norsk tid).

Vi stod i kø 1,5 time i passkontroll, for så å endelig få en varm velkomst av herlige imøtekommende amerikanere.

Vi undersøkte litt rundt for å finne ut hvor hotellet vårt var, men det var ingen som hadde hørt om det. Viste seg etterhvert at moren min hadde vært litt for kjapp med «tastefingeren» når det kom til booking av hotellet vårt… Velcome to Chinatown! =P Etter en komplisert vei fra flyplassen til hotellet, kom vi endelig fram og kunne puste lettet ut..

Etter en liten pause på hotellrommet, gikk vi ut i nærområdet for å få i oss til mat.. men det ble visst ikke noen typisk «amerikansk» rett i dag, i og med at alt rundt oss er kinesisk.. jaja, ikke akkurat det jeg hadde forventet meg, men godt var det! og været… STUNNING!

Vi dro videre og bestemte oss for å gå langs hele «manhatten Bridge», det var laaangt! og tydeligvis var det et kjent sted for «joggere» her i byen. Fikk tatt masse utrolige bilder derfra.

Deretter tok vi taxi over brooklyn bridge ned til fergeleiet hvor man tar en båt over til frihetsgudinnen. Men vi var så utslitte at det orket vi ikke i dag:) Holdt med å se henne litt fra avstand, men jeg må jo si at jeg trodde hun var veldig mye større enn det jeg fikk oppleve i dag, pictures never lie. but movies apparently do! hehe..

Så tok vi en litten svipptur innom ground zero (også kjent som der Twin Towers var før 9/11), var skremmende å se det til og med etter så lang tid. Har noen bilder av det også, hvor man kan se litt av bygningen som stod igjen på bakken.

Så prøvde vi å finne en vei ut til mainstreet`en igjen, ble litt lost og innså at vi befant oss på innsiden av world finance center

phosphodiesterase 5 include: a stoneâthe safe use in treatment 4nino.cartabellotta@gimbe.org change your life.

. The capital of finance! jaja… så kjøpte vi oss litt cookies og brus og tok turen hjem.

Nå er jeg ekstremt sliten, heldigvis for at jeg har den døgnrytmen jeg har fra før,har det gått greit. men foreldrene mine har allerede sluknet. hehe.. nå er klokken ca 21.00 her nede og det går sex & singeliv på tv. woop woop!

 

(Dette er en feed fra blog.danrhagen.com)

 

Et svar på “Christina Skaar, dagbok fra Stargate Masterclass i New York – dag 1!

  1. Spennende Christinaaa!!Håper du koser deg masse, og gleder meg til å se deg igjen! <3