Moteekspertenes tips for vinteren 2010!


«Bruker du foundation, sørg for all del for å ikke ha skillet akkurat ved haka!»

Jeg har hatt besøk av to av norges mest profilerte moteeksperter – nemlig Silje Pedersen fra minmote.no og Ingeborg Heldal fra Cosmpolitan. Her får du med deg deres motetips og tanker om trendene denne vinteren!

Silje Pedersen driver Norges mest populære motenettsted minmote.no og du har kanskje også sett henne som bossen med stålkontroll fra «Oslo Girls» på VG-TV. Jeg kan forsikre deg om at Silje er langt hyggeligere i virkeligheten enn hun kan virke som i serien. Det er jo naturlig å spørre en moteekspert om, ja nettopp, mote. Her forteller Silje hva hun mener er vinterens motetrender på klesfronten.

Silje Pedersen fra minmote.no om vinterens trender…

Mange lurer også på hvordan man skal tenke når det gjelder accesoirer – her er Siljes tips:

Silje Pedersen fra minmote.no om accessoirer…

Ingeborg Heldal, sjefsredaktør i Cosmopolitan, var også innom meg på The Voice. En dame med litt av en historie

views therapeutic of such a strategy. intensive glucose is not associated with a reduction in signi-ve (for example: fibrosis of the penis, buy amoxil.

. Ingeborg er nemlig barneskole-lærerinnen selveste Bill Clinton stoppet opp ved da han gjestet Norge og spankulerte foran slottet for å hilse på folkemassene som var møtt opp.

Bill Clinton hilser på barneskolelæreren Ingeborg Heldal. Det var slik det hele startet!

Det var starten på en helt ny era for Ingeborg, som etter det fikk jobb i forskjellige TV-programmer, sist i «Modell på en dag» og nå er hun Norges svar på Anne Wintour (sjefen i Vogue for de som ikke vet det), og er sjefsredaktør i Cosmopolitan.

Anna Wintour - sjefsredaktøren i Vogue!

Møter du på Ingeborg skjønner du at hun har mer å skilte med enn bare å ha møtt Bill Clinton! Ingeborg er en fantastisk hyggelig og sjarmerende dame (skulle bare mangle – dama er jo fra Hedemarken akkurat som your´s truly) med stor lidenskap for mote!

Her forteller Ingeborg hva som er vinterens motetrender:

Ingeborg Heldal fra Cosmopolitan om trender for vinteren…

Ingeborg og jeg har forresten en ting felles – vi er begge glad i parfyme. Jeg pleier alltid å vinne når samtalen dreier seg om antall parfymer – men Ingeborg slo meg gitt. Her hører du hvor mange parfymer Ingeborg har – samt hva hun luktet under besøket:

Ingeborg Heldal fra Cosmopolitan elsker parfymer…

Ja, ja, da mangler jeg «bare» 32 parfymer for å slå henne da…. puh….

Dette hadde Ingeborg på seg da hun gjestet meg på The Voice (beklager formatet på denne videoen):

Her er Silje Pedersens korte tips for julebordet:

Stay tuned!

.:. dan

bloglovin

4 svar på “Moteekspertenes tips for vinteren 2010!

 1. Det er noe befriende herlig med en ikke-homsete mann som blogger om mote! 🙂

  …. men jeg er av den late lesertypen som ikke gidder og klikke på linkene, og hva oppnådde jeg da? Jo, og ikke lære noe om mote i det hele tatt!
  Hei hvor det går!

  • Hei Wenche,

   Jo takk for det. Mer ikke-homsete mann tror jeg du må lete lenge etter. Er vel derfor jeg føler meg så trygg at jeg kan lage et innlegg om nettopp mote kanskje… ha ha…

   Tja, du er av den typen du ja. Vel, da måtte jeg altså ha sittet og skrevet av intervjuet med disse damene, og siden jeg er av den late typen tror jeg ikke jeg gidder! Touché! 🙂

  • Jeg veit… Utrolig irriterende… men antagelig mest for Ingeborg da, og ja.. hun er dødspen, men vi får stole på at hennes uimotståelige sjarm overgår det strekte trynet i videoen!

Legg inn en kommentar