Vinnere av billetter til Sommerlatter 2011!


For tiden går Sommerlatter for fulle hus på Latter i Oslo, faktisk så fulle hus at de kjører doble forestillinger på kveldene!

Komikerne som opptrer på årets «Sommerlatter» er Tommy Steine, Sturla Berg Johansen, Jonas Kinge Bergland og sist men ikke minst..

The shooting âactivity sexual after treatment taking amoxil 2. Patient “criticoâ containing baetic known, both in neo-diagnosed, both in the subject with hyper-.

. eller jo, hun er nok faktisk minst, i størrelse i hvert fall, Cecilie Steinmann Nees.

Komiker Cecilie Steinmann Nees

Cecilie var som kjent innom meg for en drøy ukes tid siden og hadde med seg 2 x 3 billetter som du kunne vinne ved å svare på et spørsmål i et tidligere innlegg..

Riktig svar var selvfølgelig at Sturla er 20år eldre enn Cecilie – Og her er de tre glade vinnerne som skal få le seg skakke under Sommerlatter på St.Hans aften kl 21:00:

Nina N
Tone N. Pettersen
Linda Johnson

Vinnerne er blitt kontaktet på mail. Gratulerer alle tre!

Vi sees på Latter for jeg skal selvfølgelig også dit og jeg gleder meg!

Ikke glem å delta i konkurransen om å vinne deg et eksklusivt sett med Hair Extensions fra luksusmerket Balmain. Konkurransen finner du her…

Nå tilbake til live-sendingen på Oslo Live fra kontraskjæret i Oslo – se mer her…! Det kommer bilder m.m på bloggen så fort jeg får tid!

Ha en deilig dag!!

 

3 svar på “Vinnere av billetter til Sommerlatter 2011!

  1. Tusen takk! Så snilt av deg å dele med lesere av bloggen din! Gleder meg veldig til å trimme lattermusklene! 🙂

Legg inn en kommentar