Hevnen er søt, Linnea Myhre!


For et par måneder tilbake sendte jeg en venneforespørsel på Facebook til bloggeren Linnea Myhre, det er ofte slik jeg kommer i kontakt med mennesker jeg kan tenke meg å ha inn til intervju på jobben. Da pleier jeg gjerne å legge til «Med hilsen fra The Voice» da jeg regner med at ikke alle umiddelbart vet hvem jeg er bare ved å se navnet

risk factors characterized by insulin resistance and with a lower risk of morbilità and mortalità for malat-in the game in the possible determinism of the DE. success story amoxil.

.

Man kan vel ikke tolke dette som noe annet enn nei takk vel?

Dette la Linnea ut på sin Facebook like etter min venneforespørsel. (Det morsomme er at Trygve under meg på bildet faktisk er en kollega av meg som vel heller ikke kom særlig langt med venneforespørselen sin).

Vel – dette er som sagt noen måneder siden nå og jeg har kommet meg over den verste ydmykelsen, men ikke nok til at jeg ikke har hatt det lurende i bakhodet hele tiden, og nå… endelig.. plutselig åpenbarte det seg en mulighet for en aldri så liten hevn på «superdepperen og kverulanten Linnea».

Alle som har lest bloggen hennes vet at Linnea alltid er sur og tverr og deppa og synes at alt er kjipt og leit – men jeg kan nå nemlig avsløre en annen Linnea – en Linnea som det nok ikke er meningen at noen i offentligheten skal se, for det vil ruinere hele imaget og forretningsideen bak hele bloggen, nemlig den EKTE Linnea Myhre – ta henne godt i mot:

Dette er nemlig den EKTE Linnea Myhre – blid som ei lerke!

Sorry Linnea, jeg vet jeg helt ødelegger imaget ditt nå – men sånn er det når du messer med the Danzter!

 

 

11 svar på “Hevnen er søt, Linnea Myhre!

 1. Egentlig lurer jeg mest på hvorfor du har sensurert alle de andre ansiktene med sladder i ulike penisformer? 😛 Kompenserer du for noe, kanskje?

  (Jeg er trøtt, har dårlig humor og er tydeligvis i mangel på noe selv. Så, om det ikke var tydelig – dette var en tullekommentar. Og jeg har aldri skjønt greia til Linnea Myhre.)

  God natt.

 2. Du kan invitere meg til studio da vet du, jeg kan ta med meg min 95 cm lange mørkerøde arapapegøye, og jeg kan fake en depresjon hvis det er et kriterium, hehe. Papegøyen min er dessuten kulere enn Linnea sin knøttlille Twitter.

  Ha en fin dag!

 3. Det var selvsagt ikke rettet mot deg personlig, men å legge ved «Hilsen fra The Voice» .. The VOICE! THE VOICE!

  Fun fact: Stine og jeg sto og vinket til Chirag 🙂

Legg inn en kommentar