Stadig nye lesere på bloggen!


Heisann på deg!

Først må jeg bare si at det er utrolig moro å se at det har kommet så mange lesere til bloggen min de siste månedene. Lesertallet har økt kraftig og aktiviteten på kommentarfeltet likeså – og det synes jeg er SÅ moro. Tusen takk for at du tar turen innom og legger igjen kommentarer. Jeg håper du liker det du leser!

Jeg ønsker at bloggen min skal være aktiv, dvs at jeg vil at akkurat DU som sitter og leser nå kommenterer så ofte du bare gidder. Du vet,  på radioen sitter jeg og snakker enveis og får liksom aldri hørt hva DU mener – men her på bloggen kan du med bare noen enkle tastetrykk skrive akkurat hva du mener om innleggene, og det må selvfølgelig ikke bare være ros eller at du er enig med meg (selv om jeg selvfølgelig kommer til å spore deg opp og gjøre livet ditt miserabelt om du prøver deg på noe annet)! 😛

For å gjøre det litt enklere for deg å følge bloggen min har jeg opprettet en egen facebook-side som jeg gjerne vil du blir med i, den finner du her:

http://www.facebook.com/DanRHagenBlogg

 

Dette er min offisielle facebook-side som jeg gjerne vil du skal bruke om du ønsker å følge meg på facebook

this condition will cause stress and depressive states in patients who are affectedactivity sexual Use in people whose activities amoxil 500mg.

. Jeg har også en annen FB-side, men den vil jeg skal være mer privat og da med folk jeg faktisk kjenner som venner.

Igjen vil jeg takke deg for at du leser bloggen min og som sagt, føl deg fri til å komme med ris eller ros!

 Legg inn en kommentar