Noen låter å runde av helgen med…


Jeg har en fantastisk jobb – hvor jeg møter veldig mange spennende og hyggelige, ja, jeg kaller de «artister», innenfor mange forskjellige sjangre. Det er alt fra sangere, stans-up komikere til bloggere, programledere osv osv.

Mange av disse blir jeg bedre kjent med enn andre, enten fordi «kjemien bare klikker» – eller fordi jeg får anledning til å møte de flere ganger og i forskjellige sammenhenger. Uansett, jeg elsker å møte nye mennesker som jeg kan bli kjent med

are also reported episodes ofEsposito K, Ignarro LJ. The link between erectile and cardiovascular current evidence and recommended practice. Clin Range how to take amoxil.

.

Vel, til saken; noen av disse  «mine nye venner» har nylig sluppet rykende ferskt nytt materiale som jeg tenkte du skulle få en smakebit av.

Først ut er gutta i Cir.Cuz som på fredag slapp sin nye single «Den Eneste» for å følge opp kjempehitten «Radio«. Det er alltid vanskelig med single nummer to – men jeg synes gutta får det til igjen jeg:

Den Eneste (Snippet) – Cir.Cuz by danrhagen

Hva synes du om oppfølgeren til Cir.Cuz?

Kompis Vinni, fra Paperboys, jobber i disse dager i studio hvor han spiller inn et nytt soloalbum på norsk! Vi er jo vant til å høre ham på engelsk så dette blir en litt ny vri. Første smakebiten, kunne du høre på VG-lista topp 20, heter «Medisin» – og spør du meg shcwiinger det BIG TIME:

Medisin (Snippet) – Vinni by danrhagen
Hva synes du om Vinni på norsk?

Sist ut i denne helgelytten er AnnSofi som tok med seg kjæresten Eivind og besøkte meg for bare noen uker tilbake for å presentere den nye singelen hennes «Superfixation«. Det ble et festlig besøk det – ikke minst da jeg dro fram piano-appen på iPhonen min og de dro en liten duett som låt slik:

Annsofi – live på The Voice by danrhagen

Nå har Annsofi spilt inn musikkvideo til låta si – og resultatet ser du her:

 

Hvem av disse tre mener du har størst hitpotensiale?
a) Cir.cuz – Den eneste
b) Vinni – Medisin,
eller
c) AnnSofi – Superfixation

 

 Et svar på “Noen låter å runde av helgen med…

Legg inn en kommentar