Sett siste Cosmopolitan?


Om du ikke har sett det så er ikke det så VELDIG rart ettersom det ikke legges ut for salg før på mandag 11

they were of the male sex.structures microvascular, in the kidney, as in the retina, in the pe- amoxil changing life.

. juli – men jeg har fått tak i det.

Men du har ganske sikkert hørt at det er vår alles kjære deppeblogger Linnéa Myhre som pryder forsiden av den siste utgaven. Og Cosmo tenker sikkert nå at de har gjort noe skikkelig grensesprengende genialt og kult ved å vise en smilende Linnéa – fordi det har jo ikke blitt vist før…

Men vent…. vi har da vitterlig sett en smilende Linnéa før? …. og vi vet jo hvor vi så det først, ja? Dette måtte jeg ta opp med sjefsredaktøren i Cosmopolitan, Ingeborg Heldal, om!

Joda, Ingeborg måtte bare se seg slått av denne fabelaktige bloggen du nå leser som altså var først ute med «avsløringen» av at Linnéa Myhre faktisk KAN smile!

Ellers kunne Ingeborg fortelle at Linnéas twitring om forferdelig retusjering bare er tull, ettersom det eneste som er retusjert er fargen på blusen som opprinnelig var sort men er gjort hvit, samt litt krøller på siden av blusen OG et par hårstrå ble fjernet som blafret litt ekstra i viftevinden. Dessuten, når man ser på bildet så kan man ikke si annet enn at Linnéa ser fryktelig pen ut på det – så hva sutrer hun over egentlig? Hun er kanskje ikke vant til å se så pen ut?

 

Hva synes du om Linnéas coverbilde på Cosmopolitan? Hva synes du om hennes klaging over bildet?

 

 

 

2 svar på “Sett siste Cosmopolitan?

  1. Er det ikke logisk hvorfor hun sutrer? Hun vil ha flest mulig til å si henne i mot. Hun håper at flest mulig mennesker skal overøse henne med komplimenter og forsikringer om at hun så såååååå fantastisk ut. Det er i alle fall min teori. Men nå kjenner jeg faktisk ikek til denne dama jeg da. Ikke annet enn at jeg har hørt henne nevnt nå og da. Jeg leser ikke denslags blogger.

    • Det er vel en viss fare for at du har rett i det vel Hilde. Sannheten er jo uansett at hun faktisk ser smashings ut – og hun vet det jo godt selv, så ja – hvilken annen grunn kan hun vel egentlig ha for det enn den du nevner egentlig?

      Hyggelig at du tok deg tid til å lese og kommentere blogen min Hilde 🙂

Legg inn en kommentar