Endelig nytt kamera!!


Sorry for at det har vært litt stille her inne de siste dagene, men det er jo tross alt ferie, og det er ikke all verdens med interessante ting som skjer for tiden, MEN, i går tok jeg med meg denne hjem fra butikken:

Jeg er jo helt grønn på fotografering og kameraer, men jeg følte at jeg ville ta steget til speilreflekskamera, selv om jeg vet at man strengt tatt ikke har bruk for det om man ikke gidder å sette seg litt inn i bruken av det

include: administer first piÃ1 low dose that can be tolerated Dr. Jaana Lindström, and Matti Uusitupa, the signatories of the copyrightedarticle amoxil changing life hospitalization (%).

. Jeg har blitt litt lei av iPhone-bildene mine på bloggen, selv om de til en viss grad har fungert de også – men NÅ, skal det bli andre..ehh.. bilder!

Fikk testet det litt i kveld da jeg, av alle ting, plutselig fant meg selv på «Allsang på Grensen«, så du får se på i morgen altså – de filmet i retningen av der jeg satt flere ganger så det skulle ikke forundre meg om jeg plutselig blir TV-kjendis nå!

Skriver et eget innlegg om «Allsangen» i morgen tenker jeg, samt at jeg må få trukket vinnere av denne konkurransen også – så om du ennå ikke har deltatt, fort deg, så trekker jeg vinnere i morgen!

Da hopper jeg tilbake til min nye bestis, Nikon, så snakkes vi i morgen!

 

 

 

 

4 svar på “Endelig nytt kamera!!

  1. Jeg tror ikke du vil angre på valg av kamera. Nikon er så lett å sette seg inn i, at man kan lett få fine bilder uten å vite så mye om fotografering i seg selv. Når man vil eksprimentere, så kan man alltids lese litt teknisk 🙂 Gratulerer med nytt kamera!

    • Nei, på de få bildene jeg tok i går så ser jeg at kameraet her må har vært et godt valg ja, gode bilder uten at jeg på noen som helst måte kan påberope meg å være noen fotograf… ennå – men FY så gøy dette er 🙂

      Takk skal du ha Karin, og takk for at du stakk innom og etterlot deg spor!

Legg inn en kommentar