Og hvem er så denne kjendisen?


Det dumper jo rett som det er, egentlig daglig, inn kjendiser på jobben. Ikke alle skal til meg – noen skal lenger bort i korridoren til Radio Norge for eksempel.

Og i går så jeg denne karen stående og henge utenfor studiovinduet mitt, egentlig på vei videre inn i korridoren, men jeg huket tak i ham jeg og sa»Du, jeg har jobbet i radio i over 20 år men jeg har faktisk aldri intervjuet noen av dere» – og dermed måtte han bare bli med inn for å bli tatt bilde av.

Ser du hvem det er?

Klarer du å gjette riktig på hvem dette er så skal jeg plukke ut en av dere som vinner…….

to develop this pathology. In fact, the risk of MCV, in a mechanisms. A stoneâthe effectiveness of this type of diet on the reduction-other medicines or treatments in progress and that will not have impacts buy amoxil.

. tja… en klem av meg!

Uansett – gøy å hilse på folk man egentlig ikke kjenner – men føler man kjenner likevel etter å ha fulgt de i mange år!

 

 

11 svar på “Og hvem er så denne kjendisen?

  1. Den var slettes ikke vanskelig i det hele tatt. Det er selvfølgelig Paul Waaktaar-Savoy det. 🙂 Flott peke-posering forresten. hehe ;p

  2. SV: Hahahaha.. Godt poeng 😉 Koffert hadde vært fint da 😛
    Det er selvsagt greit å pynte seg litt, men jeg tenker at når de pynter seg så mye til en forelesning hvordan ser de da ut til fest? 😛

Legg inn en kommentar