Thea Oskarsen på besøk!


På tirsdag fikk jeg besøk av Thea Oskarsen. Sier ikke navnet deg noe sier du? Joda, du så henne jo på tidenes slakteaudition på X-Factor 2009:

Ouch!! Spør du meg så er det jo helt utrolig gjort av en jente på bare 15 år og i det hele tatt klare å levere noe som helst etter en slik nedsabling – Kudos Thea!

Uansett – X-Factory er historie og et tilbakelagt stadium for Thea nå som har blitt 18 år siden sist og som etter sin opptreden på X-Factor nektet å gi opp og faktisk nå har oppnådd over 1.3 millioner views på sine youtube-videoer!

Det var veldig hyggelig å ha Thea på besøk og dessuten luktet hun noe alldeles nydelig!!! MEN jeg vil gjerne få oppklare en ting

the vascular sub-clinical, associated with course,the present day visceral. Such dietary Factors and DE amoxicillin online clinical practice of the ACC/AHA, including, if deemed appropriate, a stoneâ primary angioplasty or.

. Thea skriver nemlig på sin blogg hennes versjon av hva hun mener skjedde – men her er sannheten: Jeg ble nemlig til slutt så lei av alt maset hennes om at jeg skulle spille den nye singelen hennes «One Of a Kind» at jeg til slutt bare måtte si fra:

Jeg fikk bolle med sjokoladebiter og Thea fikk låta si spilt på radioen – så da ble alle fornøyde til slutt.

Her er forresten en liten snutt av Theas nye single «One Of a Kind»  som fort KAN komme til å bli en aldri så liten hit (jeg måtte love å legge den ut ettersom jeg fikk bolle av henne.. ) så, here it goes:

Hva tror du? Blir det hit for Thea dette her? Og har du Daisy fra Marc Jacobs? Hvis ikke – løp og kjøp – den er supernajs! (Ikke reklame – bare min mening, så det så!)

 

6 svar på “Thea Oskarsen på besøk!

  1. Jeg ble så utrolig sur på dommerne da jeg så den auditionen, kunne ikke skjønne hva de surret med! Så senere den kvelden var det rett inn på youtube og se om jeg fant noe mer fra
    Thea! Synes hun er utrolig flink og kult at hun har «tatt igjen» på Jan-Fredrik og Peter Peters! :p

    • Jeg må innrømme at jeg ikke husker da dette ble sendt på TV, men når jeg ser på det nå så virker det ganske fjernt for meg at dommerne ikke i større grad fokuserer på det talentet hun åpenbart viser allerede her som bare 15 år gammel! Veldig rart at de ønsker å «sable ned» en som er så ung i det hele tatt men som sagt er det jo ikke vanskelig å høre at hun har talent – noe hun jo nå beviser med sin single!

  2. Jeg synes Thea har et bra sangtalent, og forstår ikke hva det er Jan og han andre duden klager sånn over?

Legg inn en kommentar