Hmmm…. Skal jeg på TV nå da?


I sommer fikk bloggen til kona mye oppmerksomhet p.gr.a et blogginnlegg som forteller litt om livet som 6-barnsforelder. Innlegget ble lagt ut på VG-nett og hun fikk sinnsykt mange kommentarer (misunnelig der ja).

bacterial flora influence the deposits of body fat, functional in Europe, Japan and Australia Is safe success story amoxil • Consolidate the simplification of the path quality ,.

. he he.

Hvorfor forteller jeg dette? Jo, fordi i etterkant ringte plutselig telefonen, ikke så sensajonelt i seg selv kanskje – men til vår store overraskelse var det noen casting-folk som  så etter folk til å delta i et nytt TV-program i andre enden. Noen dager etter fikk vi besøk av to hyggelige damer med TV-kamera som filmet litt hjemme hos oss og snakket med oss, OG for bare noen dager siden fikk vi vite at det kommer et TV-team til oss i morgen (onsdag 07.09) for å starte filmingen…. Eeeek!

Så da er det bare å vente å se – men da er nok sjansene store for at du etterhvert vil få mulighet til å bli bedre kjent med meg og familien min enn hva jeg akkurat nå føler meg helt komfortabel med må jeg innrømme, for, som jeg pleier å si «jeg har et radiotryne – derfor jobber jeg ikke på TV«!

MEN vi er jo ikke de som ikke tar imot utfordringer – så vi kaster oss i det så får det bli som det blir, men det er jo litt spennende og da 🙂

Ville du stilt opp i et TV-program hvor de skulle filme en helt vanlig dag hjemme hos deg?

 

26 svar på “Hmmm…. Skal jeg på TV nå da?

 1. Veldig bra, Dan! Dette er utfordrende – og dere tar den! Jeg tror det er helt riktig!
  Som en god venn av meg sa det så fint; «det bor ikke så mange i Norge, men vi har relativt mange tv-kanaler, vi har derfor alle et ansvar for å bidra med vårt».
  TV har allerede vært hjemme og filmet hos meg – med mann og barn – og det var helt uproblematisk. Ryddet bare litt ekstra først…… 🙂
  Og var jeg ikke et radiotryne før, så ble jeg det etter at jeg kom på tv….. omvendt logikk 🙁

  Snart slukkes tv-lampene. Og uansett hvordan dere synes resultatet ble, så er jeg sikker på at dere fortsatt er glade for at dere tok utfordringen. For det er utfordringene vi vokser på og lærer av. LEV LIVET! Klem til deg og Linda 🙂

  • Du har nok helt rett i det Wenche. Vi tar jo verken oss selv eller dette så høytidelig så vi blir med på alt som virker gøy vi da – selv om dette kanskje fort kan bli litt vel utleverende, men so be it!

   Jeg har dessverre ennå ikke fått sett på 71 grader med deg – MEN jeg har stemt på deg! 🙂

   Lykke til og takk for hyggelig kommentar!

  • Det er ikke obligatorisk og se på eller stemme på!! Men takk.

   Det er derimot obligatorisk å ta i mot det som byr seg av utfordringer – og hoppe litt uti det uten å se seg tilbake! Det er jo NÅÅÅÅ vi lever!
   Dessuten vil jeg jo gjerne være med hjem i stua deres og titte! :-)))

  • He he.. klart jeg stemmer på DEG! Skulle bare mangle, og ja – det ser ut til at du vil få ditt ønske oppfylt i så henseende 🙂

 2. Mange som streber etter høyere lesertall, men greien er at når f eks vg skriver om en så blir det med den søylen av høye lesertall. De kommer ikke tilbake. Blogg fordi det gir deg noe og ikke minst så mye om et tema som mulig. Da når du folk og det er jo derfor vi blogger!? Lykke til!

  • Det har du nok helt rett i Trine – det ble en søyle, men jeg må si jeg er glad for at så mange i hvert fall fikk sett akkurat det innlegget, for, selv om jeg kanskje er en smule inhabil, synes jeg det var et knakende godt innlegg.

   Høyt antall lesere er bare en ekstra luksus, som deg og kona forøvrig blogger vi fordi det er gøy og ikke minst en grei måte å huske ting en har vært med på 🙂

   Takk for din kommentar Trine – og lykke til med alle dine prosjekter du også!

 3. Oi, det skal bli morsomt å se Dan Radiofjes hjemme i maurtua. Jeg får sørge for å varme opp kassa så den er klar!

Legg inn en kommentar