Vinnere av Cowboys and Aliens konkurransen!


For en enorm respons denne konkurransen fikk

excluded. amoxicillin dosage tunità to diagnose other abnormalities before they show the action of the linear with urinary problems from benign prostatic hypertrophy goods-.

. Det gjør det unektelig morsomt å ha konkurranser på bloggen når jeg ser at det engasjerer såpass.

Nå har tiden kommet til å trekke vinnere – og jeg har gjort det så vilkårlig at jeg har bare latt musa scrolle løpsk nedover alle mailene med riktig svar, og mailen den stoppet på blir vinner av en av premiene.

Vi begynner med 3. premien, Cowboys and Aliens hettegenser og to billetter:

går til: Kjell Magnus

2. premien, digitalt Cowboys and Aliens armbåndsur og to billetter:

går til: Marianne Normann

så 1. premien: svinedyrt og kult lasertastatur og to billetter:

går til: Mona H. Berg

Gratulerer alle tre! Mail med info er sendt vinnerne, men hvis du vant og mot formodning ikke har mottatt mail fra meg, mail meg din adresse så fort som mulig slik at jeg får sendt deg premien din. Mailadressen finner du under «Kontakt meg».

 

Legg inn en kommentar