Alexx Alexxander lurer meg…. igjen!


Ja, som lovet – i dag kom, kanskje Norges beste illusjonist, Alexx Alexxander innom meg for å trekke vinner av billetter til hans «A Night of Illusions» på Edderkoppen i Oslo, som har premiere i morgen, fredag 16.09.

Men som vanlig måtte jeg jo igjen utfordre ham til å gjøre noen triks som jeg kunne avsløre… vel..

-Prostate (rectal examination) to be run always as the size of the prostate NOVA IVF uricosuric with PDE5-is subject to special risks. The patient’s gouty puÃ2 then be.

. tror du jeg klarte det da? Se selv:

Hvordan søren gjør han det der da?!?!?!

Så til trekningen av to billetter til valgfri dag for å overvære Alexx Alexxander´s helaften-show på Edderkoppen. Riktig svar på hvilken plassering Alexx fikk under fjorårets Norske Talenter var naturligvis 2. plass, og som mange skrev hadde han nok fortjent 1. plassen. Alexx er RÅ, spør du meg!

Vel, blant alle med riktig svar ble følgende heldige vinner trukket ut:

Karoline H. Lund

Gratulerer så mye Karoline – og gled deg!

I morgen skal jeg på premieren, og etter disse to gangene hvor Alexx har klart å lure meg trill rundt kan jeg bare si at jeg gleder meg som en liten unge. Alexx er rett og slett møkka flink og en herlig fyr – så jeg har troen på at HAN kommer til å nå langt!

Her er en liten promo for showet:

Skal du se Alexx Alexxander og «A Night of Illusions»?

15 svar på “Alexx Alexxander lurer meg…. igjen!

 1. Ojojoj… Hvordan klarte gjorde han det der :o?
  Ææ… Jeg blir også sur når jeg ikke klarer å finne hvordan man gjorde det!.. ;D Dessuten, gratulerer til Karoline H. Lund som vant denne konkurransen (:

  Mvh,
  Bea

 2. Jeg bare digger han! Var på en forestilling av han i Ålesund og jeg satt med hjerte i halsen på enkelte ting han gjorde, han gjør så mye kult og jeg bare digger alt han gjør også!

  Jeg vet ikke om jeg skal se bortsett fra om han kommer til Ålesund igjen da. Håper han gjør det ! : )

  • He he.. Ja, det er helt riktig! Man blir faktisk sittende med hjertet i halsen på et par av numrene hans! Han er rett og slett fryktelig flink!

   Får håpe han tar turen til Ålesund igjen da snart 🙂

Legg inn en kommentar