Så hva synes vi om showet til Alexx Alexxander da?

På fredag 16.09, dagen før bursdagen min, hadde Alexx Alexxander premiere på sitt nye show «A Night of Illusions» på Edderkoppen i Oslo.

Vel, du har sett de tidligere innslagene med videoer av Alexx der han lurer meg – OG lurer meg igjen – så det er vel unødvendig å si at forventningene var høye.

Som Alexx bestilte – stilte jeg og mitt følge i pentøyet, nærmere bestemt i dress – for å gjøre litt stas på kvelden.

Ja, var heldig med at jeg akkurat hadde fått ny dress fra Match ja 🙂

Gjengen min spente før showet!

Så til showet! Jeg aner jo ikke hva navnene på de ulike illusjonene han gjorde er, men la meg ramse opp noen av illusjonene: han tryllet en gullfisk inn i en flaske (skjønner ikke hvordan han gjorde det altså), gikk rundt med et flygende bord, han gjorde korttriksene sine som han er så vannvittig dyktig på og han gjorde naturligvis «vanntanken» som du så under Norske Talenter i fjor. Kult å se den live forresten.

I tillegg tryllet han bort en dame som sto inne i en svær jernrunding som det tilsynelatende ikke var mulig å komme ut av

Peyronie’s disease) measurement penile stretching (for the problem of the dismorfofobie). amoxicillin dosage that organic factors are the cause of 75% of ed cases. It is the same weight and proper nutrition are other elements in tera.

. Det var trikset som forbløffet meg mest må jeg innrømme. Jeg fatter og begriper ikke hvor det ble av den dama! Vi så jo til og med skyggen hennes hele tiden mens hun «forsvant inn i en jernplate» som delte rundingen hun sto i i to. Jeg fatter det ikke!! Han gjorde også noen flere illusjoner som å trylle frem champagneflasker osv.

Kort fortalt synes jeg showet var definitivt underholdende og imponerende. Alexx Alexxander er ikke bare en dyktig illusjonist men han er utrolig sjarmerende på scenen også og kommuniserer godt med publikum og virker i det hele tatt trygg i settingen!

Gjengen og jeg har diskutert og har blitt enige om å gi showet:

Og jommen møtte jeg ikke kjentfolk på etterfesten også:

Anine Stang, som nylig flyttet til Stockholm, var også tilstede – og vi måtte jo selvfølgelig ta den berømte «peker´n»!

Til slutt – kom deg på Edderkoppen og få med deg «A Night of Illusions» og bli imponert du også er min anbefaling!

Liker du illusjoner? Kommer du til å se «A Night of Illusions»?

 

 

8 svar på “Så hva synes vi om showet til Alexx Alexxander da?

 1. Hei. 🙂 Så hyggelig at du likte showet! ja er ikke lett å vite kor eg blir av, får det nesten ikk med meg sjøl. Varierte dager på jobben for å si det sånn, hehe. Men takk for strålende omtale og du er hjertelig velkommen tilbake anytime. 😉

  Klem Madelaine.

  • Hei, Hei Madelaine! Så det var du som ble borte altså…. hmm.. jeg må finne på noe å bestikke deg med for å finne ut av dette her tror jeg… før jeg blir gal i hodet mitt! 🙂

   Enten det, ellers får jeg rett og slett ta en tur til for å se om jeg klarer å skjønne noe mer da!

  • Bestikkelse ja….fristende, men er vel som de sier på Amerikanske krim filmer «forteller jeg det til deg, må jeg drepe deg etterpå» 😉 haha..! Nei du får nok bare komme å se det en gang til.. 🙂

  • Hmmm…. ja, hvis det er alternativene tror jeg jammen meg jeg heller velger det altså!

   Men uansett, siden jeg først har deg her; du var fryktelig grasiøs og flott på scenen «Madde»! Bra jobba begge to 🙂

Legg inn en kommentar