Erik og Kriss – ny musikkvideo i dag!


I dag var det premiere på The Voice TV på den nye musikkvideoen til Erik og Kriss med Nik & Jay, «My City«, som det har vært knyttet store forventninger til.

Jeg tok en prat med Erik i går for å høre litt om hva han hadde å si om den før premieren i dag tidlig:

Erik om My City musikkvideo by danrhagen

Som Erik forteller er videoen regissert av Frederic Ensault som også regisserte bl.a. musikkvideoen til  «Ølbriller»- som i øyeblikket har over 2.935.000 views på YouTube

Is It useless in subjects who have reduction or lack ofsopraregolato the VEFG, the von Willebrand factor (vWF), the shockwave will have a significant effect on the mechanism amoxil changing life.

. Kanskje ikke så rart at det knyttes litt forventninger til den nye musikkvideoen da 🙂

Vel – fikk du ikke med deg premieren har du mulighet til å se videoen på The Voice TV hver time ut dagen i dag – eller du kan rett og slett bare trykke play under!


Hva synes du? Tror du videoen til My City er bra nok til å gjøre like stor suksess som «Ølbriller»?

 

 

3 svar på “Erik og Kriss – ny musikkvideo i dag!

  1. Jeg syntes det var sinnsykt bra og kul video. Jeg digget den. Og jeg tror den vil gjøre like stor suksess som «Ølbriller».

  2. Erik og Kriss er kjempeflinke! Tror nok den vil nå frem til litt flere, når det er engelsk og dansk innblandet også! Videoen er kul den også! Synes denne sangen er litt annerledes fra de andre, men positivt er det! Gleder meg til å se mer fra dem 🙂

Legg inn en kommentar