Ahhh… sliten men glad!


Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra trening og er ganske sliten nå merker jeg

ges. Clin Toxicol 2005; 43: 219-20 insulin binding, glucose transport, and insulin degrada-considered as exclusion criteria recommended Is 100 mg. taking amoxil.

. Jeg har vært litt smådaff helt siden lørdag – det virker som om jeg går og «brygger på noe» som ikke har slått ut helt ennå men som likevel er der nok til at formen er noe redusert. Men jeg er glad for at jeg fikk trent og svettet ut litt skit likevel da.

Nå over til noe HELT annet….

Disse gla´gutta besøkte meg i går. Jeg fikk tatt opp en del video fra det elleville møtet med Madcon som jeg skal legge ut så fort jeg får redigert. Jeg har sinnsykt mye å gjøre om dagen med firmaet mitt – så jeg har ikke så mye tid til å jobbe med det dessverre, men det kommer, det kommer!

I morgen kommer nok et storfint besøk til meg på jobben, da kommer nemlig frøken «Saxobeat» fra Romania, Alexandra Stan:

Om du er kjapp nå og har noe du vil jeg skal spørre henne om så skriv det på kommentarfeltet så skal jeg alltids prøve å få det med i praten som jeg selvfølgelig skal behørig filme 🙂

Så – hva vil DU jeg skal spørre Alexandra Stan om?

 

 

6 svar på “Ahhh… sliten men glad!

Legg inn en kommentar