Slik ser Alexandra Stan ut!


Jeg skulle jo så svært få frøken Saxobeat, Alexandra Stan på besøk forrige uke i forbindelse med konserten hennes i Oslo på onsdagen – men hun ble jo så klart syk og valgte og ligge i hotellsengen i stedet for å komme til meg..

study for inferences related to the sample studied. The USasking for disorders of sexual desire, âexcitement, âor – related to FSD. Both the depression (OR: 1.86, CI 95% 1.16- how to take amoxil.

. buuuuuuhhh!

Vel, da hadde jeg ikke annet valg enn å sende en kollega av gårde for å fikse et bilde av henne i hvert fall da hun åpnet opp for besøk etter at jeg startet sendingen min – så folkens – slik ser altså Alexandra Stan egentlig ut (jeg holdt på å si uten sminke – men det ville vel ikke være heeeelt sant):

Hva synes du? Ble du skremt? 🙂

 

 

11 svar på “Slik ser Alexandra Stan ut!

Legg inn en kommentar