Skjer´a?


Hallå! Jeg sitter inne i møkkaværet og koser meg i varmen fra, nei ikke peisen men varmepumpa – og leser statusoppdateringer på Face om SNØ?? Det er jeg virkelig IKKE klar for merker jeg. Det har jo knapt vært sommer jo!

Nuvel – flaks da at jeg tok årets siste Tusenfryd-tur i går, hvor det riktignok var kaldt men i hvert fall sol og pent vær. Og ja, jeg har vel en tilståelse å komme med. Jeg vet dere alle ser på meg som en, ikke bare kul og utrolig kjekk kar, men også som en steintøff fyr som ikke er redd for noe, men det er bare det første som stemmer altså. Jeg er faktisk en pyse når det kommer til karuseller og berg og dalbaner osv. Loopen har jeg aldri egentlig vært spesielt engstelig for – men Speed Monster og Thunder Coaster f.eks. har det aldri vært tale om for meg å kjøre

keep and/or maintain a stoneâerection, erection less rigid): tobetween them from the point of view of cardiovascular. Their fill taking amoxil.

. Enda mindre Spin Spider!

Så i går var tiden inne til å bruke min siste fribillett på den nest siste dagen Tusenfryd har åpent i år (misunner ikke de som har forvillet seg dit i dag forresten – med dette været) og da tenkte jeg at det var på høy tid å utfordre meg selv, så plutselig sto jeg der da… foran porten til en av mine store utfordringer:

0 – 100 på to sekunder ja… betryggende det egentlig!

Det jeg husker best fra første turen, ja, jeg kjørte den to ganger for tenk, var at den eneste lyden som kom ut av meg i dét hele vognsettet skulle vris 180 grader rundt i noe som føltes som 100 km/t var «Oi, oi, oi!!!!» Så… nå som det er gjort er det helt greit og legge til «en steintøff fyr som ikke er redd for noe» også! 🙂

Rett før dette støtte jeg forresten borti en utrolig irriterende fyr! Han bare satt der og ropte etter meg, kalte meg svekling og reddhare osv, så jeg gikk bort til ham for å snakke til ham og da utfordret han meg i håndbak:

..men han var så irriterende etterhvert at jeg så ikke noe annet valg enn å bare mokke ham rett ned, så jeg gjorde det like så godt!

Ja, ja – og alle var enige om at det var en fin dag på Tusenfryd.

På torsdag fikk jeg flere gratisbilletter og var og så «A Night of Illusions» med Alexx Alexxander for andre gang. Denne gangen satt jeg ikke oppe på galleriet men nede i salen, m.a.o. mye bedre plasser. Jeg synes faktisk showet var enda bedre denne gangen jeg.

Nå har du bare én sjanse til å se showet til Alexx Alexxander – og det er siste helgen i oktober og jeg anbefaler deg det altså – det er utrolig kult og ganske irriterende i grunn! 🙂

Men du, i morgen kommer Alexx Alexxanders vakre assistent innom meg en liten tur for en prat. Hun heter Madelaine og du ser henne på bildene over. Det er altså hun som pynter opp showet med sine grasiøse dansesteg og ikke minst catsuit – og blir tryllet bort opptil flere ganger i løpet av kvelden. M.a.o. dette er jo en dame som må sitte inne med en hel haug av hemmeligheter. Jeg tenker f.eks. om hun er syk en kveld det er show – kan hvem som helst steppe inn for henne og bli tryllet bort da? Men jeg vil ha din hjelp, så:

Hva kunne DU tenke deg å spørre illusjonsassistenten Madelaine om?

Vær rask og kom med noen spørsmål i kommentarfeltet så skal jeg stille henne dem i morgen. Hun kommer på formiddagen i morgen, så vær kjapp!

 

 

7 svar på “Skjer´a?

 1. Berg -og dalbaner, min store (en av de) lidenskap! Misunnelig Dan.
  Angående spørsmål, du kan jo høre om hvorfor hun valgte akkurat det yrket?

  • He he, da høres det ut som om du har et noe varmere forhold til berg og dal-baner enn det jeg har, MEN jeg skal likke nekte for at det var rasende gøy. Spesielt andre gangen jeg kjørte den da jeg turte å ha øynene litt oppe 🙂

   Spørsmål er notert! Takk Ingeborg.

  • Ja, det var vel på tide å karre seg oppi en Speed Monster vogn – og jeg angrer ikke på det altså.

   Thunder Coaster tar nok enda en stund til jeg kommer meg i – den er liksom så høy og laaaaaang…

   Spin Spider er ikke aktuell. Jeg blir jo svimmel bare jeg ser på noe som går rundt! Blir faktisk svimmel av Speed Monster og jeg! Da skjønner du liksom!

 2. Åååå, jeg vil også dra til tusenfryd.. men får nøye meg med kongeparken.. Stavanger er litt langt borte fra Oslo, liksom 🙁
  Spør hun om hvordan det er å være illusjonistassistent (ellerhvordandetskrives..)

 3. Tøff du! Selv tok jeg disse såkaldte «skumle» karusellene med en gang jeg nådde høydegrensen etter å ha spist en hel haug med sukkerspinn og godteri, uten å bli det minste kvalm! So hardcore, like a boss.

  Jeg ville spurt Madelaine om dette:
  Hva er det sykeste nummeret hun har vært med på?
  Kunne hun tenkt seg å brukt magi i hverdagen?
  Hva fikk henne til å bli illusjonsassistent og har hun noen andre jobber ved siden av?

  • He he… føler at du mobber litt her – men siden det er deg så er det greit siden jeg vet digger med 🙂 hi hi

   Takk for forslag. Jeg snakket med henne i går dessverre, så de kom litt for sent inn – og på fredag kommer resultatet på bloggen i «Fredagspraten».

Legg inn en kommentar