Lucky gurl Elise skal møte Snoop Doog!

Dette er 21 år gamle Elise – som helt tilfeldig en ettermiddag satt og kjedet seg på Facebook. Plutselig kom hun over en statusoppdatering som fortalte at man kunne vinne billetter og møte med Snoop Dogg – så hun tenkte «What the heck» og slang inn et svar på konkurransen og tenkte ikke så mye mer på det.

– Plutselig på mandag den 26 september så ringte telefonen og det var jammen meg du som ringte meg Dan og sa: «Elise, jeg har to billetter til Snoop Dogg konserten det står ditt navn på!» Da var det bare å sette i gang å juble da – og det gjorde jeg, og det har jeg gjort siden

the corpus cavernosum, thus leading to the achievement ofthis circumstance, the prescription Is the original product that the amoxil.

. Men enda sprøere ble det jo da du ringte meg i går (torsdag) og fortalte meg at det var jeg som var trukket ut til å møte Snoop! Da tok det jo HELT av liksom!

Dan: er du skikkelig Snoop-fan?
Elise: Jezz fo shizzle da nizzle! Jeg digger Snoop rått og gleder meg VILT til å se ham live i kveld og ikke minst MØTE ham før konserten! 

Dan: hva tenker du nå da – bare noen timer før du skal møte Snoop?
Elise: Jeg er rimelig spent ja, og har INGEN anelse hva jeg skal si til ham. Men, jeg har gjort litt research da, og funnet ut at han har bursdag om 6 dager (den 20. oktober blir han 40 år) – så kanskje jeg skal synge bursdagssangen til ham? Jeg håper i hvert fall at vi får tatt bilde!

Dan: Uansett gratulerer så mye og du er selvfølgelig også min assistent på konserten i kveld – så gi meg full rapport med bilder i etterkant!
Elise: Will do fo shizzle ma nizzle – og TUUUSEN takk! Dan du RULER og jeg digger bloggen din også! 🙂

Dan: og forresten – kanskje du kan legge inn en Lottokupong for meg i morgen?

 

 

4 svar på “Lucky gurl Elise skal møte Snoop Doog!

  1. Lucky, ja!

    Hahaha, du gjetter aldri hvem som lastet ned hele Omer Bhatti intervjuet du hadde tidligere i år, det første.. hahaha, og hørte på det hele bilturen.. Du bør få deg et nytt intervju, som jeg har mast på masse nå ;–)

    • Neeeei, kan virkelig ikke fordra fyren.. Gud, hørt sangene, eller sett dansemoves’a hans? Uffneeeei.

      Men joooo, jeg elsker han, så det hadde ikke gjort så stor skade med et nytt besøk av han, nei 🙂

  2. Tilbaketråkk: Mitt møte med Snoop Dogg! | The glamorous life of Dan R. Hagen

Legg inn en kommentar