Nok en uke nærmer seg slutten…

Denne uken har det blitt litt smått med blogging gitt. Uten å gå i detaljer kan du trygt si at tankene mine har vært et annet sted enn her på bloggen de siste dagene – men nå tror jeg kanskje at ting endelig roer seg litt ned til et mer normalt nivå igjen.

På tirsdag fikk jeg meg et kjærkomment avbrekk fra maset med en liten tur på John Dee for å se The Baseballs.

Jeg hadde egentlig ikke de helt store forventningene til denne kvelden, men så mer på det som et artig avbrekk i fordhold til musikken jeg spiller på jobben hver dag og ikke minst alt jeg har å tenke på om dagen. Det var kanskje nettopp fordi jeg hadde et ganske avslappet forhold til hvordan denne konserten kom til å bli at jeg ble så til de grader positivt overrasket. Gutta satte tonen og tempoet fra første sang som av alle ting var klassikeren til Blackstreet; «No Diggity», naturligvis i hillbilly-Elvisaktig stil. Og fra den og faktisk ut HELE konserten var jeg bare et stort smil. Jeg rett og slett storkoste meg.

Gutta låt veldig bra, de tydelig ELSKER det de gjør og det smitter over på publikum. De var også utrolig funny mellom låtene – og hadde god kommunikasjon med oss i salen med sin litt tyskeraktige engelsk. De hadde også litt «ekstra» i showet sitt med sine «Here is another stupid game for you» som rett og slett var at de hver for seg sang noen strofer som publikum skulle synge tilbake. En gammel «klassiker» som likevel ble litt morsom når de presenterte den på den måten de gjorde. De delte faktisk også ut «såpebobleblåsere» (hva heter det egentlig?), og oppfordret alle som fikk tak i en av de, som de kastet fra scenen, skulle blåse bobler under neste låta som var en litt roligere en (husker ikke hvilken). Ja, ja – skal ikke så mye til for å more meg da vet du 🙂

De hadde også en liten overraskelse på lur

closely aggregated protein, and, therefore, less ac – to produce more scientific evidence that supports- how to take amoxil You are also manifested, especially at the doses piÃ1 high:.

. Da de tok seg en pause fikk vi nemlig pausemusikk fra «3 voices & beatur» (bildet over) som er en acapella gruppe fra Island viser det seg – som var i Oslo samtidig og like så godt dro et par låter. Og DE var flinke kan du si. Om du i det hele tatt har sansen for acapella – så gjør et lite youtube-søk på denne gruppen.

I det hele tatt ble det en morsom kveld med god musikk og god stemning, og jeg gir glatt konserten et terningkast:

 

 

Et svar på “Nok en uke nærmer seg slutten…

Legg inn en kommentar