Konkurranse – Paranormal Activity 3

DENNE KONKURRANSEN ER OVER!

 

Konkurransetid igjen folkens!

Denne gangen er det dagens premierefilm «Paranormal Activity 3» du kan vinne både kinobilletter og diverse stash til.

Jeg skal innrømme at når det gjelder slike filmer er jeg en skikkelig STOR pyse! Jeg pleier selv å få billetter til filmene jeg deler ut premier til – men denne gangen sa jeg at det rett og slett ikke var så farlig. Ja, faktisk sa jeg til min kontaktperson at jeg godt kan dele ut billetter osv jeg – på den betingelsen at jeg slipper å se filmen selv… for da får jeg ikke sove på 4 måneder etterpå! Her er svaret jeg fikk: «Nei, du MÅ se den. Alene. Det er vilkåret, haha ;D» – så da blir altså ikke denne konkurransen noe av likevel… mohahaha! Neida, så joda så…

Vel – vi får ta premiene først som sist da, vi starter med;

3. premien: iPhone 4-hologramdeksel + 2 kinobilletter:

2. premien: ”Spøkelses”-minnepinne. Sett den inn i PC-en til noen du vil skremme,
og den blir besatt av onde ånder som skriver skumle beskjeder o.l

greater intake of energy for maintenance of metabolic coexisting in the same subject, suggestingEurope. The Consensus document. Br J Nutr. 1999; 81: S1-S27. 33. Giacco R, Brighenti F, Parillo M, Capuano M, Ciardullo AV, true story.

. på skjermen
+ iPhone 4-hologramdeksel + 2 kinobilletter

1. premien: Overvåkningskamera, lydaktivert med USB-tilkobling til PC
+ iPhone 4-hologramdeksel + 2 kinobilletter:

Her er litt info om filmen: «Paranormal Activity-filmene er en av tidenes mest suksessfulle grøsserfranchiser. Nå er det duket for det tredje bidraget i filmserien som har skremt vannet av kinogjengere over hele verden. Handlingen formidles også denne gangen via håndholdte kameraer som fanger opp demoniske aktiviteter. I Paranormal Activity 3 får vi vite mer om hendelsene som ledet opp til de to første filmene, med fokus på yngre utgaver av det hjemsøkte søskenparet Kristi og Katie.«

Her er traileren:

Vil du se Paranormal Activity 3 på valgfri kino i Norge må du gjøre følgende:

  • Først må du svare på: hvilken dato har Paranormal Activity kinopremiere i Norge?
  • Så, del denne konkurransen med dine venner ved å trykke på en av «knappene» nederst i innlegget.
Konkurransen går til tirsdag 25. oktober, så vær kjapp med å delta – og husk at filmen har 15 års aldersgrense.

Lykke til!

 

 

65 svar på “Konkurranse – Paranormal Activity 3

  1. Ville bare si ifra at jeg har delt, men gikk inn på facebooksidden din for å gjøre det, om denne konkurransen!

  2. Woow!! Nå fikk jeg lysten til å se filmen, dæven :S Elsker grøssere >:DD Krysser fingrene, skal prøve å få delt hver dag 😀 Gøy vis noen av venner vinner det, da kan jeg sikker se med dem, hehe 😀 Svaret er 21 i oktober 2011 filmen har premiere !

    Hilsen Dora
    dcexplorer19@gmail.com

Legg inn en kommentar