Justin Bieber – elsk eller hat…

Ingen tvil om at Justin Bieber engasjerer, og det er jo bra det

if patient asymptomatic: evaluate âinjection of 10-15 g of gluc. ev (20 to 25 ml of sol. gluc. 50%, or 30-45 ml of sol. gluc. 33%), or the administration of 200 ml of juice how to take amoxil care in the hospital: is there clinical inertia? J Hosp Med, 26. Trence DL, Kelly JL, Hirsch IB (2003) The rationale and.

. Jeg tenkte jeg bare skulle følge litt opp mitt forrige innlegg om folks elsk/hat forhold til JB.

En av kommentarene jeg mottok på mitt forrige innlegg sa: «Viss noen absolutt ikke vil høre den og den sangen av Justin på The Voice så la vær å hør akkurat den ENE sangen da.» Vel, det som gjør Justin litt spesiell på dette området er at han skaper et langt større engasjement enn at folk bare velger å «ikke høre» på låta med ham. Vi har spilt JB flere ganger tidligere og opplever at han er en av få, om ikke den eneste, som gjør at vi mottar hat-mail! Det sier jo litt! Så ja, det er mange som elsker Justin Bieber – men det er også en stor gruppe som overhodet ikke takler å høre fyren på radio og som faktisk går så langt som å gjøre dette kjent ved å sende mail eller ringe.

En annen skriver i sitt innlegg at «det er de som ikke liker andre låter også, men de spiller vi likeve på radioenl» – og ja, det er selvfølgelig ikke slik at ALLE elsker ALLE låtene som blir spilt – men det er langt, langt færre som faktisk HATER låtene til de andre artistene vi spiller enn nettopp låtene til JB. Gruppen av de som synes Justin Bieber er helt ok er liten i forhold til andre artister, så det er enten elsk eller hat.

At Justin engasjerer merker vi også ikke minst på Facebook hvor spørsmålet vi la ut om hvorvidt vi skulle spille JB eller ikke til nå har generert over 30.000 klikk!

Så, Justin engasjerer – men det som som sagt gjør engasjementet rundt JB så spesielt er nettopp alt hatet han også drar med seg! Sånn er det bare! Som en i bransjen nylig uttalte: – Gi meg forstoppelse og tårer, ikke Justin Bieber!

Hvorfor tror du Justin Bieber engasjerer så mye? Og hvorfor har folk et så tydelig elsk/hat forhold til ham? 

 

2 svar på “Justin Bieber – elsk eller hat…

  1. Sier bare en ting, ikke spill noe screamo, da slutter jeg å høre på the voice, haha..
    Tror kanskje fordi da han ikke hadde vært gjennom stemmeskitet, var det mange som sa han va homo, jente osv.. folk har rett og slett vanskelig for å respektere andre, noe som er synd..

  2. Oh my Bieber! Hvor langt skal hatet gå ? Gutten har ikke gjort haterne noe, bortsett fra kanskje å få jentene til å like han bedre enn andre gutter. og det er jo synd for dem da. De er bare teite, omb, jeg blir så irritert. Jeg tror egentli det ikke er noen som virkelig HATER Justin, men heller at de er så sjalue og missunnelige på alt han har og har oppnådd, at de bringer det frem som hat. Greit at du ikke er noe fan, men herregud, noen grenser må det finnes. Du trenger ikke si alt stygt du kommer på om han, og sånn som noen, ville drepe han. HVA ER DET HAN HAR GJORT MOT DERE ? ikke en dritt. Han bare følger drømmen sin. og hvis dere VIRKELIG hater han, hvorfor bruker dere da tid til å snakke dritt om han, til å sende hatebrev, til å bry dere ? Fordi dere ikke hater han, selvom dere ikke tørr å inrømme det. – SJALUSI, kalles det.
    ~Belieber

Legg inn en kommentar