Rihanna – så hvordan var konserten?

På søndag var det som kjent storfint besøk i Oslo Spektrum av selveste Rihanna, og siden jeg selv ikke hadde muligheten til å reise på konsert denne gangen allierte jeg meg med et par vinnere av billetter til å gi en liten rapport.

Dette er tilbakemeldingen jeg fikk fra Silje:

Kl. 19:30 møtte jeg forventningsfullt opp på Oslo Spektrum, full av sommerfugler, bare for å bli møtt av en sinnsyk kø som virket endeløs. Heldigvis, til tross for lang kø, så tok det ikke særlig mer enn 15 minutter før jeg var inne.

Kl. 19:50 ca. startet Calvin Harris oppvarmingen og det ble god stemning i et ganske så fullsatt Oslo Spektrum med en gang. Innen Calvin Harris rundet av sitt oppvarmingssett, var det blitt smekkfullt! Calvin avsluttet med Rihanna og hans egen «We Found Love» – og forventningene steg raskt og vi regnet med at Rihanna sikkert kom på scenen under låta for å starte konserten, men det gjorde hun ikke. I stedet ble det en, etter min mening, alt for lang pause på en drøy time mellom oppvarmingen og til Rihanna faktisk kom ut på scenen. Det synes jeg var unødvendig lenge og jeg kunne se at mange var ganske rastlløse av all ventingen.

Kl. 21:35:  Dundret en remix av «Only Girl In The World» i høyttalerne og lysene på scenen kom på og etterhvert kom da endelig selveste dronningen selv, Rihanna, ut på scenen til en øredøvende mottagelse fra et publikum som nå gikk helt bananas! Jeg fikk rett og slett skikkelig gåsehud av det hele!

Rihanna holdt et helt sykt bra show og rundet vel ikke av før nærmere kl. 23:20. De låtene som skapte mest liv i Spektrum var «Unfaithful» hvor hele salen sang med, «California Kingbed» og «Cheers» – hvor folk hylte seg hese.

Selve konserten var veldig gjennomført synes jeg med sinnsykt kul scene, fett lysshow, store skjermer både på sidene og over scenen slik at alle så godt og ikke minst mange utrolig flinke dansere på scenen. Som ventet skiftet Rihanna klær ganske ofte, og hun kom da gjerne inn på scenen i hele drakter, for å få disse revet av slik at hun for det meste kun var iført kort shorts og små topper. Man kan vel si at Rihanna også var tildels «slutty» på scenen, spesielt under hitten «S/M» hvor hun var iført håndjern, hadde strippestang på scnen og hadde på seg et slags lærkostyme – men hun ser jo så bra ut da så det er greit liksom

a pump inserted in the scrotum between the testicles, getting the stiffness amoxil saving life 2. Next, check your GM every 2 hours; once stabilized, the values for 12‑24 hours, checks the GM may be performed every 4 hours, if:.

. I tillegg dro hun opp en jente fra publikum som virkelig fikk gjennomgå i en noe småsexy «dans», eller hva man skal kalle det.

Rent musikalsk ble jeg positivt overrasket over hvor bra hun sang live. Jeg hadde sett på enkelte websider at flere har klaget over hennes liveprestasjoner, men jeg synes hun var råbra til å synge.

Alt i alt hadde jeg en sinnsyk fet kveld på konsert og det var nesten trist når det var over. For å gi et terningkast er jeg ikke i tvil, jeg gir:

Her er en video som har blitt tatt opp av åpningen av konserten:

Tusen takk til Silje for konsertrapporten.

Var du på Rihanna-konserten? Hva synes du i så fall?

 

 

4 svar på “Rihanna – så hvordan var konserten?

Legg inn en kommentar