Slik var lørdagen min!


Heysann godtfolk! Håper dere har hatt en fin helg!

Min helg var både fin, men også bittelitt slitsom kan du si. Lørdagen gikk nemlig i sin helhet bort til filming som startet ca

synergies in technical and operational with the Strategic Groups (GS), which intends to pursue with the promotion, the designs- true story insulin must be given to the team of diabetes at least.

. kl. 13:00 og varte til nærmere 21:30. Vi ble filmet på to locations, først hjemme i en direkte intervju-setting hvor vi måtte svare på 180 spørsmål!!! – det gikk noen timer for å si det sånn. Etter det var det bare å dure innom nærmeste fast-food for å kaste i seg litt mat i bilen inn til Oslo for å filme videre der på en annen location og helt annen setting som jeg ikke skal si noe om nå.

Slik så det i hvert fall ut:

Jeg var rimelig ør i hodet etter 4 – 5 timer med spørsmål foran kameraet, men det verste er at det er veldig gøy og ikke minst en veldig spennende erfaring også. Det er 2 – 3 forskjellige filmteam som har filmet oss med jevne mellomrom denne høsten, og de er alle fantastiske folk! De er utrolig vennlige og hjelpsomme og får oss til å slappe av og føle vi er i «trygge hender». Jeg er veldig glad for at vi fikk denne sjansen – og det tør jeg si nå før det er vist på TV, så får vi se hva jeg mener etter at det ruller og går på FEM over nyttår.

En ting er i hvert fall sikkert – du får se en ganske annerledes versjon av meg på TV´en enn du kjenner fra radioen eller bloggen for den saks skyld 🙂

Så, lykke til til oss så ønsker jeg den en herlig mandag!

 

 

3 svar på “Slik var lørdagen min!

Legg inn en kommentar