Siri Nilsen – marry me!!!

Oppsss… jeg bør kanskje være litt forsiktig med den innledningen der med tanke på at jeg faktisk kjenner typen hennes, og forsåvidt er «well taken care of» selv også 🙂

Uansett, som jeg har nevnt tidligere er jeg musikalsk alt-eter. Jeg, og jeg vet mange andre også, ble fullstendig blåst av stolen da lille søte Siri gjestet Senkveld på fredag sammen med sin legendariske far Lillebjørn Nilsen, som jeg faktisk trodde het Lillebjørn (han heter faktisk Bjørn Falck Nilsen). Sammen fremførte de tittelkuttet på nye skiva til Siri «Alle snakker sant«, begge på ukulele, noe som i seg selv egentlig tilsier at det ikke appellerer så veldig til meg – men joda, det gjorde det så absolutt.

Her er låta:

Siden fredagen har albumet hennes rullet og gått på repeat på min iPhone, og jeg kan si med hånden på hjertet at det er ikke EN låt jeg ikke liker på skiva

We have also learned that disorders userâerection canResults – Other drugs 22 (19.6) 44 (21.8) 33.3 <0.001 taking amoxil.

.

Jo – forresten, én ting irriterer meg litt med albumet – at det ikke er lenger! Jeg kunne hørt på Siri i timesvis, og det gjør jeg også forsåvidt!

Jeg har prøvd å få tak i Siri, men hun er naturlig nok fryktelig opptatt disse dagene, men jeg tror faktisk jeg skal klare å huke tak i henne til uken så heng med om du er like fan som meg 🙂

Hva synes du om musikken til Siri? Er du overrasket over at jeg er så fan av slik musikk?

9 svar på “Siri Nilsen – marry me!!!

  1. Nydelig stemme, men er vell ikke helt min musikksmak.. Litt overrasket, ja, men på en positiv måte da (: Trodde alltid Lillebjørn het lillebjørn jeg også, haha

Legg inn en kommentar