Steve-O fra Jackass kommer innom i morgen!


Heisann godtfolk!

Jeg fikk en gla´melding under sendingen i dag. Steve-O, Mr. Jackass himself, har lyst til å stikke innom meg på jobben i morgen…

…og jeg er ikke vondt å be jeg. Klart han skal få komme innom meg liksom. Han vil visst snakke om sine stand-up shows han skal holde i Norge

they can negatively impact on the ability to guide and sullâ use of machines inthe phenomenon of an erection and controls the direct solicitation of the genitals how to take amoxil.

. Ryktene sier at han har med seg noen billetter også som jeg skal dele ut, så det kan være greit å følge med i morgen der altså! Det morsomme med Steve-O er at han var jo ganske godt på kjøret tidligere med dop og alkohol, (dvs. akkurat det er ikke det morsomme) men nå har han angivelig vært nykter i 3 år! DET synes jeg han skal ha kudos for! Klapp på skulderen mann!

Vel… jeg burde jo nesten funnet på noe litt uten om det vanlige med ham – har du noen tips?

Jeg kommer ikke til å rekke å tenke på noe for jeg må jobbe i hjemmestudioet i hele kveld. Skal lese inn movie trailer som kommer på TV´en etterhvert.

Forresten, i går byttet jeg minne på MacBook Pro´en min.. ja, JEG gjorde det selv ja. Jeg som ikke akkurat er Mr. Handyman – men det var jammen meg unnagjort på bare noen minutter det og nå er MacBooken dobbelt så mye minne rikere og enda deiligere enn før. Jeg tror faktisk jeg er litt forelsket i den…..

Hmm.. snakke med lege der altså…

 

 

8 svar på “Steve-O fra Jackass kommer innom i morgen!

  1. Neimen, så morsomt! Håper du finner på noe ekstraordinært, jeg har dessverre ikke en eneste idè å hjelpe deg med, men lykke til og ikke minst gratulerer med ekstra stor hjernekapasitet på Pro’en 🙂

    • He he… det var uansett hyggelig at du stakk innom en tur, og takk.. den hjernekapaisteten gjør underverker.. Skulle vel egentlig ønske jeg kunne gjøre det samme med min egen hjerne når jeg tenker etter….

  2. Han er heldig, var veldig koselig å komme på besøk hos deg 😉

    Jeg syns du skal gi han en utfordring av noe slag! Be han løpe ut på gata og gi bort en billett eller to, mot at personen han velger må gjøre noe gøy! Dårlig forklaring, men håper du skjønte, haha 😛

  3. Nei, jeg er i Trondheim i dag jeg vet du! :b Haha!
    Men du får spørre om han er interessert i en shoot mens han er i enten Oslo, Bergen eller Stavanger på show da vet du! Haha! 😀 Må være jævlig kult å ta bilder av han der. Han har en kul look OG må være utrolig fleipete av seg. Høres ut som en suksess!

Legg inn en kommentar