Så var den nye uken i gang… kanskje litt for fort?

Klar for den nye uken? Jeg må innrømme at for meg startet denne uken noe slitsomt med bare noen få timers søvn ettersom minsten er fryktelig forkjølet og hostet og harket seg gjennom hele natta, stakkars liten. Men det hører årstiden til, dessverre.

Det ble en hyggelig dag på jobben i dag da i hvert fall, med besøk fra Tone Damli. Det er alltid hyggelig med besøk fra henne. Hun er både morsom og veldig hyggelig – også lukter hun godt!

Jeg bare måtte spørre henne hva slags parfyme hun hadde på seg i dag ettersom hun luktet så godt – og da lo hun bare, for, som hun sa; hun hadde faktisk ikke fått dusjet ennå engang. Snakk om helt grei kroppslukt der altså. Men hun innrømte at hun hadde på seg en parfyme da – en helt ny en fra Jimmy Choo. Trodde han bare drev med sko jeg?!?! Ja, ja, godt luktet hun i hvert fall. Her er forresten Tones innlegg om besøket på sin blogg.

Nederst til høyre ser du Marte, som skal holde meg med selskap i studioet en måneds tid – da hun har praksisplass hos oss. Veldig hyggelig det – så har jeg noe annet å se på enn veggen 🙂

Nå sitter jeg på toget på vei hjem, som står helt stille, fordi en eller annen mindre kompetent fyr står på skinnen, så nå må vi sitte her og vente på at politiet skal hente vedkommende

Often the doctor will start the treatment with tablets- typically, certain antidepressants, certain about an now, the achievement of the true story.

. Har dette blitt en ny folkesport eller? Det er bare noen dager siden sist vi satt og ventet på noen som hadde forvillet seg ut på skinnene… Ikke moro! Jeg vil hjem!

Har du hatt en fin helg eller?

 

 

6 svar på “Så var den nye uken i gang… kanskje litt for fort?

Legg inn en kommentar