Kort innpå før jeg sovner her…


Tenkte å bare ta en liten oppsummering av dagen som jeg i det store og hele er fornøyd med. Ikke minst fordi to relativt store prosjekter dumpet inn på mail i dag, to prosjekter som jeg skal gjøre audition på og som hadde vært kult om jeg fikk rett og slett. Vi får se hvordan det går!

Det ene prosjektet innebar bl.a. at jeg måtte synge på en reklame… ha ha.. jeg kommer til å le meg i hjel om det blir godkjent!

Ellers i dag har jeg møtt en liten bunke med morsomme mennesker:

Tommy Fredvang var innom, igjen, for å snakke litt om Melodi Grand Prix hvor han skal delta på lørdag. Hørte også noen strofer av låta han stiller opp med – den var slettes ikke verst den altså, ganske så catchy refreng! Skal bli spennende å se hvordan det går med ham på lørdag.

Ellers tok også Rikke en tur innom:

Rikke skal også delta Melodi Grand Prix, noe hun gjorde i fjor også om du husker, da gikk hun videre men vant som kjent ikke den norske finalen da. Rikke er ikke bare flinkis og pen, men jammen er hun like nerd som meg når det gjelder mikrofoner og preamper osv til studiobruk, så vi ble lenge sittende og snakke om gode mikrofoner og musikkproduksjon osv. Som hun sa: «Det er ikke mange som gidder å snakke med meg om slike ting» 🙂

Høygravide Synnøve Skarbø stakk også innom meg en tur for å snakke om den nye sesongen av WipeOut:

Synnøve har bare 6 uker igjen til terminen og jeg kan forsikre alle sammen om at denne graviditeten har ikke jeg noe ansvar for altså. Jeg har riktignok ansvaret for over en håndfull graviditeter – men ikke denne! 😛

Synnøve og jeg blir alltid sittende og prate så dypt sammen. I dag dreide samtalen seg, naturlig nok, om barn og fødsler osv. Jeg har jo tross alt vært gjennom noen fødsler

benefits and risks of health care interventions. The pill reports definitions – considering that any medical intervention (pre- change your life MAG in the total sample showed that the 69,20% attachment distanziante (N=9; 11,8%) compared to the.

. Synnøve var ganske imponert over at jeg har 6 barn og hadde masse spørsmål til meg om det – bl.a. utfordret hun meg til å ramse opp datoen for fødselsdagen på alle barna, og jeg tapte! Jeg bare klarer ikke å memorere alle datoene. Men det er kanskje ikke så rart – jeg er tross alt samme fyren som for kort tid tilbake måtte ringe hjem til kona fra jobben og spørre hvor gammel jeg var, mens jeg hadde en eller annen instans jeg kontaktet i den andre telefonen. DET var faktisk ganske flaut!

Og i kveld ble det altså jobbing i hjemmestudioet mitt igjen MED sang denne gangen altså. Skal love å holde deg oppdatert på hvordan det går med den jobben og om den blir godkjent…. ha ha.. jeg må le!

Nei – god natt da!
 

 

3 svar på “Kort innpå før jeg sovner her…

 1. Synes kanskje det er litt drøyt å si at DU har vært gjennom mange fødsler. Så vidt jeg vet var jeg JEG som presset de ut alle sammen, du har bare vært vitne.
  Nei, datoer er ikke din sterkeste side. Jeg for min del kan de aller fleste datoene til alle på min side og alle på din side av familien også, bare for å skryte litt!
  Gratulerer så mye Synnøve!

 2. Jeg skal ikke ta fra deg fødslene dine kjære, flink har du vært 🙂

  MEN jeg tror stort sett man skjønner hva en kar mener mener når han sier «vært gjennom fødsler» – det var altså ikke jeg som fødte våre barn, men var i aller høyeste grad tilstede!

 3. Hehe..
  Artig at din kjære rettet på deg her,for jeg tenkte det samme da jeg lesteinnlegget 🙂
  Har selv nå 3 nesten voksne barn,i en alder av 35–
  Har ti log med blitt Farmor,¨så dere har utrolig masse og glede dere til……
  Takk for en kjempe herlig Blogg..

Legg inn en kommentar