Må bare irritere kona litt!!

Sist lørdag satt vi og så på MGP – vi er vel kanskje litt over middels interessert i MGP – ikke nødvendigvis bare for musikkens skyld, men det er noe med formatet og størrelsen på hele konkurransen som gjør det spennende å følge med på.

Uansett, sist lørdag kom det på en kar på scenen som ingen av oss kjente noe til, og det var Tooji med låta «Stay»

men who in the past have tried, without success, the medical story Conclusions G, Nicolucci A. Quality of diabetes care, probation, the de-.

. Det skal sies at er det noen jeg føler meg trygg på, så er det kona, men etter lørdagens MGP-opptreden ble jeg nesten litt skeptisk!

«Er det mulig å være SÅÅÅ kjekk da!«, «Han var jo bare noe så sinnsykt pen óg da!» og lignende uttalelser haglet ut av henne som perler på en snor… Så her, for å bare ta litt igjen; hvem møtte jeg i dag konemor?

Men er det ikke? Joda, det ER det! Tooji, som jeg også kan fortelle var en utrolig funny fyr!

Ok, et bilde til da bare for å irritere litt mer:

Ettersom jeg er glad i mat, og nå står i fare for å IKKE få noe middag når jeg kommer hjem i dag, så her;

Sånn – da blir det vel middag på meg i dag og vel?

Forresten – hvem er din MGP-favoritt til å representere Norge i år – eller følger du ikke med på MGP?

 

 

7 svar på “Må bare irritere kona litt!!

 1. Du er da heldig da!!! Selvsagt heier jeg på Tooji!! Har ventet på at du skrev noe om han på bloggen din. Jeg er vel som du veldig opptatt av MGP, så for meg er jo viktig at riktig låt vinner 😉

  Jeg heier på han fordi han virker som en kjempehyggelig kar, som arbeider hardt for å oppnå sine mål. Dessuten spiller ikke utseende noen rolle for min del. Folk har jo ulike preferanser, så i bunn og grunn er det låten er viktigst.

  • Tooji er utrolig hyggelig og vannvittig morsom! En skikkelig energibunt, som man forsåvidt ser når han er på scenen også.

   Enig med deg – jeg er også opptatt av at «riktig» låt vinner, og med «riktig» ligger det mer enn at jeg liker låta, nemlig også at den kan funke i utlandet, og derfor mener jeg Plumbo´s bidrag er helt håpløs!

 2. Du det er jeg helt enig i. Jeg synes at vi alltid skal ha som mål å ha best mulig sang. For meg blir det et lite anti-klimaks om ikke Stay vinner. Er litt stresset over det. For slike sanger er det lenge mellom i MGP.

  Tenker spesielt på fremtiden til MGP. Jo høyere kvalitet det er på vinnersangen, jo høyere kvalitet blir det på delfinalene. Dessuten vil flere ta konkurransen seriøst om kvaliteten er bra. For det burde jo være et fantastisk utstillingsvindu.

 3. Tilbaketråkk: Ok – hvor mange kan skryte av å ha fått en personlig hilsen fra selveste Tooji, egentlig? | Absolutt hjemme

 4. Tilbaketråkk: Ok – hvor mange kan skryte av å ha fått en personlig hilsen fra selveste Tooji, egentlig? | absolutt hjemme

Legg inn en kommentar