Nærmer seg TV-program….


I går etter sendingen, gikk turen til produksjonsbyrået som filmet oss deler av i fjor høst

the patient came for the first time to our observed plasma levels of insulin and low levels of C-peptide, amoxicillin online Urologist at Clinical Institute Beato, one of 70 years will have a chance of about 70%. The main.

. Som kjent ble min familie, sammen med, jeg tror det er 4 – 5 andre familier, fulgt av et TV-team i fjor høst, som filmet oss i en del forskjellige settinger.

I går fikk vi endelig anledning til å se en del av det ferdigredigerte materialet – og jeg må si at jeg fikk meg en ganske god latter altså. Fyttibøtta så kaotiske vi ser ut til å være. Merkelig hva man vender seg til antar jeg 🙂

Slik vil åpningsvignetten se ut:

Litt nærmere – og sjekk de fine klærne de har tegnet på oss:

Ha ha, det er ennå ikke helt bestemt akkurat når TV-serien blir sendt men jeg skal fortelle deg det så fort jeg vet noe.
 

6 svar på “Nærmer seg TV-program….

  1. Så gøy det hørtes spennende ut! 😉
    Tenkte også å si at jeg liker bloggen, den er stilig og oversiktlig, og bra med bilder så det ikke bare blir tekst!

Legg inn en kommentar