Sovna under sending!!


Godt nyttår godtfolk….
…eller er det det?? Joda, starten på det nye året var i og for seg greit nok det, men om jeg var klar for å stå opp tidlig og ikke minst jobbe igjen er en HELT annen historie!!!

For å være ærlig er jeg så trøtt og har så mandagsfølelse i dag at jeg bare måtte ta meg en rask lur under et par låter på sendingen

à piÃ1 poor in carbohydrates and fiber. CiÃ2 confirmation that good amoxil changing life 12 to 15 minutes..

.

Stolen i studioet er faktisk ikke så gal å sove i.....

Nuvel, det verste er vel egentlig ikke å komme meg gjennom arbeidsdagen, men verre er det at jeg var dønn sikker på, inntil i går kveld, at det er en uke til Taekwondo-treningene starter opp igjen – men er det det? Neida, treningene starter opp allerede i dag de, med meg som instruktør på første treningen etter ferien. Føler jeg meg helt klar for det?? Tja….

Hiaaaayyy!

Det er vel bare å sparke løs det så blir jeg vel det! 🙂

Jeg skal ta over et annet parti i år, men elever helt ned til 3 års alderen, så det kommer sikkert ikke til å bli høylytt og en smule slitsomt – men helt sikkert veldig gøy også. Her skal disiplinen bankes inn i tidlig alder.. ha ha… me like!

Håper du har en fantastisk start på det nye året – og ikke glem å høre på The Voice….. kanskje jeg er våken akkurat når du tuner inn?!?

ZzzzZZZzzz

Vi Zznnakkezzzz…

.:. dan

bloglovin

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Et svar på “Sovna under sending!!

Legg inn en kommentar