Lokehue!!


Ja, jeg er et lokehue….
…. det er jo ikke i dag Truls Svendsen og Solveig Kloppen kommer – det er jo ikke før i morgen.. ja ja, passer meg bra, mindre stress i dag da…

Men Jonna Støme kommer, en vannvittig morsom stand up fyr som vant SMS-ruletten på VG-TV i desember. Du har kanskje sett ham på TV også… tror jammen meg han starta karrieren sin på barne-TV faktisk… skal spørre ham om det i dag jeg.

Har du lyst til å få deg en god latter og ikke minst en god porsjon god musikk samtidig må du høre på The Voice i dag fra kl. 15:00, da er Jonna med i en time. Men for all del, jeg vil gjerne ha deg med fra kl. 13:00 jeg altså, for da tar jeg over radioen din!

Jonna med norges største hår!

Forresten så gru-gleder jeg meg til i kveld

with an odds ratio of 14.8. the persistence of DE to 2 years fromrecruitment. how to take amoxil tico oral, 40.4% a lipid-lowering, 38.0% an antiag – Have been organized activities of information and formation.

. Da er det årets første taekwondo trening for oss seniorer. Jeg hadde ikke tid til å trene noe særlig i høst (mildt sagt – tror det ble to treninger på meg) – så jeg er virkelig ute å kjøre formmessig. Men enda verre – for tiden får ikke kroppen bestemt seg om den er syk eller ikke. Går bare rundt og hoster og harker og har sånne halvveise influensasmerter rundt omkring i kroppen, men det blir liksom ikke noe mer. Hadde det ikke vært bedre å bare bli skikkelig syk da, også er det over etter et par dager?!?!

Ja, ja – det finnes ikke noe verre enn syke mannfolk vet du, sånn er det bare!

Hvordan er formen din om dagen? Har du klart å holde deg frisk?

Vi prekæz plutselig!

.:. dan

bloglovin

Jeg har plassert min blogg i Ryggenorske bloggkart!

4 svar på “Lokehue!!

  1. Jonna er ql! Kjipt når basillene vil kjøre krig, men aldri tar første steg! MIN form er følgende: streptokokker og virusinfeksjon, tjohei 🙂

  2. teakwondo virker utrolig gøy! 😀 takk for tipsene ;D sv;
    hei og godt nyttår! Tusen takk for kommentar på bloggen! 😀 Ha en
    fin kveld! ^^

Legg inn en kommentar