Jeg hater…


…å stå opp tidlig…!!
Det er ikke mye jeg bruker så sterke ord som «hater» om – men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg hater å stå opp tidlig!

Som i dag
Akkurat nå sitter jeg på venteværelset på NAF mens bilen er inne på EU-kontroll, og for å ikke måtte komme alt for sent på jobben bestilte jeg naturligvis den første mulige timen som var kl. 07:30!! Jeg pleier normalt å stå opp ved 7-tiden jeg, som etter min mening fortsatt er over grensen tidlig, for å kjøre x antall barn på skolen, men ettersom bilen i dag skulle på kontroll måtte barna ta bussen som går kl. 07:00 – derfor måtte vi i dag altså stå opp kl. 06:00 – og gjett om jeg lider her jeg sitter og venter på å få en oversikt, sikkert lang som et ekstra vondt år, på alle naturligvis dyre ting som må fikses på bilen min i løpet av de neste 11 dagene for å få en EU-godkjent bil! Alt er dyrt med bil!

Og tenk at jeg for bare noen få måneder siden sendte morgensending på Radio 1, som betød at jeg sto opp hver dag kl. 05:45! Så var jeg zombie resten av dagen også da!

Meg etter mordensendingene på Radio 1!

Men, men…. om en stund kan jeg i hvert fall kose med over tanken på at:

for alt det er verdt!

Min kjære Caravelle - med plass til hele familien i hvert fall....

Hvor dyrt tror du det blir å få denne bilen EU-godkjent? Den som kommer nærmest skal få sitte på på rånerunden rundt i Moss!

Znakkez!

.:. dan

Diagnosis of erectile dysfunction medical story Vasculogenic impotence. Proceedings of the 1st international conference on corpus.

. Hagen på The Voice! on Bloglovin» href=»http://www.bloglovin.com/no/blog/2177901/dan-r-hagen-pa-the-voice/follow»>bloglovin